tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Enduro Park στο Βέρμιο – Μοναδικό στα Βαλκάνια

Το Βέρμιο, μια από τις πιο όμορφες ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται να υποδεχθεί το πρώτο Enduro Park της χώρας και το μοναδικό στα Βαλκάνια. Το νέο προπονητήριο enduro, που θα κατασκευαστεί στη θέση Βρωμοπήγαδο, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των αγώνων και της εκπαίδευσης στη μοτοσικλέτα.

Το Enduro Park, που θα αναπτυχθεί σε 22 στρέμματα, σχεδιάζεται να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για λάτρεις του enduro και των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Ο χώρος θα περιλαμβάνει τρεις εξειδικευμένες πίστες που θα καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και επίπεδα εμπειρίας:

Πίστα Super Enduro: Σχεδιασμένη για προχωρημένους αναβάτες, η πίστα αυτή θα προσφέρει προκλητικά εμπόδια και τεχνικές δοκιμασίες για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων στον τομέα του super enduro.

Πίστα Trial: Αυτή η πίστα θα είναι αφιερωμένη στην τέχνη του trial, επιτρέποντας στους αναβάτες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε τεχνικές και τεχνητές διαδρομές.

Πίστα Εκμάθησης: Η τρίτη πίστα θα εστιάζει στην εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων και θα είναι ιδανική για νέους αναβάτες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κόσμο του enduro.

Επιπλέον, στο Enduro Park θα δημιουργηθεί και ένας σύλλογος, ο οποίος θα έχει ως στόχο την εκπαίδευση νέων αναβατών και τη προώθηση της αγωνιστικής οδήγησης. Ο σύλλογος θα διοργανώνει σεμινάρια και προπονήσεις, προσφέροντας την ευκαιρία σε νέους αναβάτες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Το Enduro Park στο Βέρμιο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του enduro και θα φέρει την περιοχή στο επίκεντρο των μηχανοκίνητων αθλημάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Θα είναι ένας χώρος που θα υποστηρίζει και θα προάγει την αγωνιστική οδήγηση, αλλά και την ασφάλεια και εκπαίδευση των νέων αναβατών.

Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να προσφέρει σημαντική ώθηση στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, προσελκύοντας επισκέπτες και αθλητές από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Το Enduro Park υπόσχεται να αποτελέσει ένα κορυφαίο κέντρο προπόνησης και ψυχαγωγίας, αναδεικνύοντας το Βέρμιο ως έναν μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις του enduro και των μηχανοκίνητων αθλημάτων.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69