tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Φεστιβάλ μοτοσικλέτας στις διαδρομές του Βερμίου

Το Motofest Veria 2024, πραγματοποιήθηκε από τις 30 Αυγούστου έως και σήμερα και έφερε κοντά λάτρεις των μοτοσικλετών από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες στη Βέροια,

Το δεύτερο Motofest είχε σαν στόχο να προσφέρει απολαυστικές διαδρομές στα Πιέρια και στις γύρω περιοχές, ενώ παράλληλα προάγει την κοινωνική δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων. Περιλάμβανε τρεις ειδικές διαδρομές:
Enduro Διαδρομή: Για τους περιπετειώδεις, με δύσβατα μονοπάτια και απαιτητικό τερέν. Adventure Διαδρομή: Ιδανική για εξερεύνηση της υπαίθρου, με ποικιλία τοπίων και σημεία ενδιαφέροντος, ιδανικά για φωτογραφίες. Street Διαδρομή: Για τους λάτρεις της ασφάλτου, καλύπτει όμορφες περιαστικές και ορεινές περιοχές για μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Ο Γιώργος Στογιάννος, υπεύθυνος επικοινωνίας του φεστιβάλ μίλησε για τη διοργάνωση στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά τους λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Προσφέρουμε απολαυστικές διαδρομές στα Πιέρια όρη, είναι η δεύτερη φορά φέτος. Περιλαμβάνονται διάφορες δράσεις, όπως μουσική, κατασκήνωση, παιχνίδια για μηχανές. Τα τοπία είναι υπέροχα, έχουν έρθει οικογένειες από όλη την Ελλάδα», όπως δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: ertnews.gr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69