ΦΩΤΙΑΔΗΣ | Θέρμανση - Κλιματισμός

Διεύθυνση: Πιερίων 10
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331029950
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Κώστας Φωτιάδης  
 ΦΩΤΙΑΔΗΣ

 

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

 ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ένα νέο κατάστημα ήρθε στην πόλη μας για να καλύψει τις ανάγκες σε Θέρμανση - Αντλίες Θερμότητας, Κλιματισμό, Ύδρευση και Φυσικό Αέριο - Υγραέριο.

Στο κατάστημα ΦΩΤΙΑΔΗΣ θα βρείτε τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Κλιματισμού και της Θέρμανσης, Panasonic – Daikin, καθώς και πληθώρα άλλων επιλογών, Aux – Gree κ.λπ.

Το κατάστημα απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες του χώρου, με την ποικιλία των ειδών που προσφέρει σε βρύσες μπάνιου και κουζίνας.

Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο κ. Φωτιάδης Β. Κωνσταντίνος, Υδραυλικός με εμπειρία 30 ετών.

Το κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ», το οποίο επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές.

Εάν είστε κάτοχοι επιταγής του Προγράμματος, ελάτε στον ΦΩΤΙΑΔΗ για την αντικατάσταση του κλιματιστικού σας.

 

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

 

 ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

 Πιερίων 10, Βέροια, Τ.Κ. 59131
Τηλ. 2331029950
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.