Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου για τις Ευρωεκλογές

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου, λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.

19-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι σύμβουλοι της Ενότητας Δοβρά

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας συμβούλων της δημοτικής ενότητης Δοβρά, στον δήμο Βέροιας. Τυχερός της βραδιάς ήταν δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Βασιλείου, στο κομμάτι του οποία βρέθηκε το φλουρί.

17-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΚΚΕ με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου…

Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος πραγματοποίησε στην Βέροια το ΚΚΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Στέγη. Πριν τον ομιλητή, χαιρέτισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Τσεχελίδης.

17-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 20η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Απορρίφθηκε η προσφυγή Κορωνά για την προεδρία του Πολυδενδρίου

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως αβάσιμη η προσφυγή που κατέθεσε ο Θεόφιλος Κορωνάς για την προεδρία του Πολυδενδρίου. Ο κ. Κορωνάς προσέβαλε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία ανατέθηκαν χρέη προέδρου στον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Παπαδόπουλο στο...

16-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αντιπλημμυρικά έργα σε Κερκίνη, Τάφρο 66 και Λουδία από την Περιφέρεια

Έργα επέκτασης της στεγάνωσης σε τμήματα του ανατολικού αναχώματος της λίμνης Κερκίνης πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο, προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του οποίου θα κατασκευαστεί διαφραγματικός τοίχος σε...

16-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Παλουκίδης: «Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει - Τι πρέπει…

«Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει. Δεν υπάρχει ελπίδα» τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πληροφοριοδότη» ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας «Ισχυρός Δήμος» Κώστας Παλουκίδης.

16-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί στις 20-2-2024, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

16-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Λογοδοσία της δημοτικής αρχής στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Αλεξάνδρειας για το 1ο δίμηνο του 2024, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 26η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62).

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ορίστηκαν οι επαναληπτικές εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας - Σε αναμονή για την απόφαση…

Στις 7 Απριλίου 2024 θα γίνουν οι επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο Αλεξάνδρειας, με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Βέβαια, θα προηγηθεί η απόφαση του ΣτΕ στην προσφυγή του Παναγιώτη Γκυρίνη και από την απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί...

16-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη Δημοτική περίοδο 2023- 2028 εξέλεξε η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του οργάνου.

16-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ψήφισαν το νόμο για τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια οι Ημαθιώτες κυβερνητικοί βουλευτές - Τα…

Η Eλλάδα έγινε χθες το βράδυ η 37η χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την ισότητα στο γάμο, με την τροποποίηση του άρθρου 1350 του Αστικού Κώδικα και την εισαγωγή του κανόνα ότι ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων ίδιου ή...

16-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νάουσας: Ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Ειδική δημόσια συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Νάουσας για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00.

15-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας θα γίνει την Δευτέρα 19/02/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση ή μη προσωρινής διακοπής λειτουργίας μουσικών οργάνων από Κ.Υ.Ε. της εταιρείας «JUNGLE 23 Ο.Ε»

15-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δυο εβδομάδες μετά το συνέδριο οι εκλογές για τις νομαρχιακές στον ΣΥΡΙΖΑ

Δυο εβδομάδες μετά το συνέδριο θα διεξαχθούν τελικά οι εσωτερικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη Νομαρχιακών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή της Ημαθίας αναφέρει:

15-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Νίκος Δ. Κουτσογιάννης: "Εξορθολογισμός, εξοικονόμηση χρημάτων και οικονομική επιβίωση της ΔΕΥΑΝ"

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης Καρανικόλα, για τον μισθό του προέδρου της ΔΕΥΑΝ, ο πρόεδρος του φορέα Νίκος Δ. Κουτσογιάννης, απάντησε ως εξής:

15-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Αναβρασμός στον ΣΥΡΙΖΑ - Αναβάλλονται οι εκλογές για τις Νομαρχιακές

Σφοδρή αντιπαράθεση και υψηλοί τόνοι κυριάρχησαν κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

14-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση “SIAL CANADA 2024” στο Μόντρεαλ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL CANADA 2024”, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2024...

14-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ

Πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στην Βέροια το ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη και θα αρχίσει στις 7μμ. Ομιλητής θα είναι ο ευρωβουλευτής Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

14-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Περιφέρεια στην έκθεση “FOOD & DRINK EXPO 2024” στο Μπέρμιγχαμ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD & DRINK EXPO 2024”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπέρμινχαμ, στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου “NEC...

14-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Νάουσας, ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης…

Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου της Νάουσας σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

14-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Προδημοσίευση προγράμματος «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

Προδημοσιεύτηκε το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τίτλο: «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», ύψους 176,75 εκατ. ευρώ. Η πρωτοβουλία υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης: «Εξοικονομώ – Επιχειρώντας», με την υποστήριξη του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

14-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τον Μάρτιο θα εξεταστεί η προσφυγή Γκυρίνη στο ΣτΕ

Στην τελική ευθεία έχει περάσει πλέον το τι μέλλει γενέσθαι με την δημοτική αρχή Αλεξάνδρειας. Να θυμίσουμε ότι ο συνδυασμός "Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ" της Δώρας Κουρκουτά κέρδισε δικαστικά την επανάληψη των δημοτικών εκλογών και μαζί το δικαίωμα συμμετοχής ενώ ο νικητής των...

14-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νάουσα: Σύσκεψη στο Δημαρχείο για την αποκριά με εκπροσώπους της Εστίασης

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών ήταν το μείζον ζήτημα που συζητήθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης του δημάρχου του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκου Κουτσογιάννη με εκπροσώπους της Εστίασης παρουσία και των αρμοδίων αντιδημάρχων, το μεσημέρι της Τετάρτης 14...

14-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δυναμική συμμετοχή της Περιφέρειας στην επετειακή 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τιμώμενη Περιφέρεια και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε δυναμική συμμετοχή στην έκθεση, στο πλαίσιο...

14-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρεια: Ψηφίσματα για απόσυρση του σχεδίου νόμου για την απεξάρτηση και…

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην τακτική συνεδρίασή του που έλαβε χώρα την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:10, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ (αριθ. απόφασης 10/2024) το ως κάτωθι Ψήφισμα για άμεση απόσυρση σχεδίου νόμου για την απεξάρτηση:

14-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΕΝΑ Μαζί: "Δημότες κερνάνε Κουτσογιάννης και Κουτσογιάννης πίνουνε"

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΕΝΑ Μαζί του πρώην δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα αναφέρει τα εξής σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο πρόεδρος του ΔΕΥΑ Νάουσας:

14-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Δημοτική Κοινότητα Βέροιας: Ανοιχτές συνελεύσεις στις τοπικές κοινότητες

Την απόφαση να πραγματοποιήσει ανοιχτές συνελεύσεις στις τοπικές κοινότητες στην ενότητα της Βέροιας έλαβε η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας. Η αρχή θα γίνει από τον οικισμό της Μέσης, την Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 4μμ. Μέσα στον Μάρτιο προγραμματίζεται να γίνουν αντίστοιχες...

14-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

ΚΕΔΕ και 164 δήμοι κατέθεσαν στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης του τέλους ταφής

Κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης της ΚΕΔΕ και 164 δήμων της χώρας κατά τριών αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών, με τις οποίες παρακρατούνται από τους ΚΑΠ των δήμων, «οφειλόμενα» ποσά, από τη μη καταβολή τέλους ταφής απορριμμάτων...

13-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ομόφωνη η επανεκλογή Τζιτζικώστα ως προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Ομόφωνα εκλέχθηκε σήμερα το νέο προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να επανεκλέγεται πρόεδρος του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης στη χώρα.

13-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κατάρτιση Μητρώου Εργοληπτών οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων…

Για την κατάρτιση Μητρώου Εργοληπτών (εταιρειών-φυσικών προσώπων) οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις-παγετό, κατολισθήσεις, πυρκαγιές και λοιπές φυσικές ή τεχνολογικές καταστροφές, στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Αλεξάνδρειας από την κατάρτισή του έως 31-12-2025.

13-02-2024 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για πληρωμή του ΕΝΦΙΑ σε 11 δόσεις

Αύξηση των δόσεων αποπληρωμής του ΕΝΦΙΑ από 10 σε 11 για το 2024 (και σε 12 από το 2025), καθώς και επίσπευση της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων Ε9 (στην περίπτωση που υπάρχουν μεταβολές στην περιουσία) προβλέπει τροπολογία του...

13-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας: Ποσοστό 78,7% στην παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες – Απόστολος…

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΝΠΕ.

12-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Βέροιας

Τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2024 ψήφισε την Δευτέρα το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Τα δυο σχέδια ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία. Καταψηφίστηκαν από τις παρατάξεις του Θεόφιλου Κορωνά και του Παναγιώτη Χατζησάββα.

12-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Πρόγραμμα επιδότησης 1.300 μακροχρόνια ανέργων άνω των 55 ετών

Την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την έναρξη προγράμματος στήριξης των ανέργων, υπέγραψαν η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς.

12-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερη παράταση Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για ωφελούμενους σε Δομές προσωρινής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο…

Να εξεταστεί η δυνατότητα δεύτερης παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας ΔΠ14/2022, που λήγει σύντομα και αφορά ωφελούμενους σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ζητά ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

12-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στον Δήμο Βέροιας

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή Βέροιας στις 26-2-2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κι οι πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να θέσουν θέματα στην ειδική συνεδρίαση, πρέπει να τα υποβάλουν μέχρι την Πέμπτη 22-2-2024...

12-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ενισχύσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τη στήριξη ευάλωτων καταναλωτών

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει, σήμερα, Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024, στοχευμένη, οικονομική στήριξη για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, που αφορούν σε πάνω από 730.000 νοικοκυριά, ενταγμένα στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

12-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Την βασιλόπιτα έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας – Σ. Φάμελλος: ‘Θέλουμε μια Ελλάδα με…

Με καλεσμένο τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας.

11-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας έκοψε την βασιλόπιτα - Δ. Μάντζος: "Το ΠΑΣΟΚ μιλά με…

Παρουσία του βουλευτή Επικρατείας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μάντζου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας, στην Βέροια.

10-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Διαστρέβλωση…

Γράφει ο Παναγιώτης Καπετανάκης Ο στραγγαλισμός της αλήθειας υπάρχει παντού, ιδιαίτερα, όμως, στον χώρο της πολιτικής. Οι κυβερνώντες στις 24/12/23 μας είπαν ότι είμαστε «η θετική ιστορία της Ευρωζώνης». Η Eurostat όμως (η στατιστική υπηρεσία της Ευρωζώνης) για το 2023, ως...

09-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Που θα στηθούν κάλπες

Στις 17-18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη νέων συντονιστικών γραφείων των Οργανώσεων μελών της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο Θέσεων του Κόμματος.

09-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Με τον Πρέσβη της Κούβας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης

Τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Αθήνα Άραμις Φουέντες Ερνάντες, που επισκέφθηκε την Ημαθία στο πλαίσιο των επαφών γνωριμίας του με φορείς του τόπου, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης.

09-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Με τον Πρέσβη της Κούβας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Συνάντηση με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, Aramis Fuente Hernández είχε την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024, ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Ο Πρέσβης έγινε δεκτός στο Δημαρχείο της πόλης, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Isabel Hernandez Mejias...

09-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το πρώτο κομπόστ από τους καφέ κάδους της Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρώτο εδαφοβελτιωτικό (κομπόστ) από την ανακύκλωση των καφέ κάδων των δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρέλαβαν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Γεράνης, πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του δήμου...

09-02-2024 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μητσοτάκης: Ενεργοποιείται ανοιχτή δημόσια πλατφόρμα που θα ενημερώνει για την πορεία των έργων…

Την ενεργοποίηση τις επόμενες εβδομάδες μια ανοιχτής δημόσιας πλατφόρμας που θα είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη και θα παρέχεται λεπτομερή ενημέρωση για τα έργα τα οποία ολοκληρώνονται, υλοποιούνται και σχεδιάζονται σε κάθε περιφέρεια, σε κάθε περιφερειακή ενότητα, σε κάθε δήμο...

09-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Νάουσας

Την βασιλόπιτα τους κόψανε οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, το μεσημέρι της Πέμπτης στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

09-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Επίσκεψη του πρέσβη της Κούβας στον δήμαρχο Νάουσας

Η συνεργασία του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας με την πρεσβεία της Κούβας πάνω σε τουριστικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις αλλά και η πρόταση του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αδελφοποίησης των ηρωικών πόλεων της ΝάουσαςΗμαθίας και Bayamo...

08-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στον Άδωνι Γεωργιάδη για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βέροιας, τη…

Συναντήθηκαν σήμερα ο Τάσος Μπαρτζώκας και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και συζύτησαν ζητήματα που αφορούν τον τομέα υγείας. Ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημέρωσε τον Υπουργό για τις εντατικές προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια για τη σύσταση και...

08-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Διατεθειμένος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους των αγροτών, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών Συντακτών.

08-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στα αγροκτήματα Σφηκιάς και Ριζωμάτων

Στην υπογραφή της σύμβασης «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΣΦΗΚΙΑΣ ΚΑΙ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ» προϋπολογισμού 1.200.000 € προχώρησε ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον Νέστορα Γιακουμή που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

08-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η Δημοτικό Κοινότητα Βέροιας την Τρίτη 13/2/2024 και ώρα 19:00 με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

08-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Δευτέρα 12-2-2024 και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

08-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Σύσκεψη με τις σχολικές καθαρίστριες του δήμου Νάουσας

Σύσκεψη με τις σχολικές καθαρίστριες του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέλιου Δάγγα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

07-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Βέροια: Υποδοχή αιρετών, μαθητών και καθηγητών από τον αδελφοποιημένο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο, αλλά και τη σχολική αποστολή 368 μαθητών και καθηγητών από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αδελφοποιημένου Δήμου, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

07-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους 5 φίλους που αντικατέστησαν το παγκάκι κάτω από…

Ο Δήμος Βέροιας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια την παρέα των πέντε νέων που ανέλαβε την πρωτοβουλία να αντικαταστήσει το παγκάκι κάτω από τη Μονή Καλλίπετρας, σε ένα σημείο εξαιρετικό τοπόσημο της περιοχής μας με θέα τα στενά του Αλιάκμονα.

07-02-2024 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το Σάββατο η βασιλόπιτα του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτας η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αιγές και θα αρχίσει στις 8.30μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

07-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Με Σωκράτη Φάμελλο η κοπή βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι, στην Βέροια, στον Πολυχώρο "Ελιά". Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Θεσσαλονίκης, Σωκράτης...

06-02-2024 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Λύνεται το πρόβλημα με την ταχύτητα του διαδικτύου στο Κλειδί

Λύση σε ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, Κλειδί Ημαθίας, δίνεται μετά από πολλά χρόνια. Όπως είναι γνωστό, η περιοχή έχει πολύ χαμηλής ταχύτητας ίντερνετ και μάλιστα σε μερικά σημεία, οι κάτοικοι δεν έχουν σχεδόν καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο...

06-02-2024 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργασία Βέροιας και Νάουσας στον τουριστικό τομέα

Η τουριστική στρατηγική των δήμων Βέροιας και Νάουσας για την δημιουργία ενός Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού (DMO) και η πραγματοποίηση κοινών δράσεων, βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης του αντιδημάρχου τουρισμού του δήμου Βέροιας Λάζαρου Ασλανίδη, στον δήμαρχο του δήμου Ηρωικής Πόλεως...

06-02-2024 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Με λίγα κλίκς μέσω 18 ηλεκτρονικών υπηρεσιών μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι μισθωτοί ασφαλισμένοι χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στις ατελείωτες ουρές μπροστά στα γκισέ και με τα αλλεπάλληλα πηγαινε-έλα για ένα έγγραφο, εικόνες που χαρακτήριζαν πριν από λίγα χρόνια τα υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ.

Περισσότερα: e-EFKA: 18 οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους μισθωτούς