Δημοπρατήθηκε από την ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας»

Την Πέμπτη 19/05/2022 δημοπρατήθηκε από τον Πρόεδρο της επιχείρησης Γεώργιο Τασιώνα και την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ το έργο με τίτλο «Μονάδα Πρωτοβάθμιας Επεξεργασίας Νερού Νάουσας». Το έργο ύψους 2.250.000,00€ εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η ημερομηνία και η ώρα...

23-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Πρόταση για την Κατασκευή κλειστού υπό πίεση Δικτύου Άρδευσης του Αγροκτήματος Κυψέλης και…

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υπέβαλλε πρόταση στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 4.3.1 ΤΗΣ Ε.Υ.Ε. Π.Α.Α. – ΜΙΚΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, για χρηματοδότηση του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ“, ύψους 2.194.800,00...

23-05-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μπαρτζώκας: Καμία αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής στην Ημαθία - Μόνο για αναβάθμιση πρέπει να…

Ζητήματα αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας της Πυροσβεστικής Ημαθίας έθεσε στη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Ευαγ. Τουρνά, ο Τάσος Μπαρτζώκας, εστιάζοντας στην αύξηση των οργανικών θέσεων, τη δημιουργία Πυροσβεστικών Κλιμακίων και την αναβάθμιση του απαρχαιωμένου επιχειρησιακού εξοπλισμού.

23-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτορπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας θα διεξαχθεί την 24-5-2022 ημέρα Τρίτη και ώρα από 13:00 έως 14:00 μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα  της ημερήσιας διάταξης.

23-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Νέα αθώωση Βαλαβάνη με προσφυγή στον Άρειο Πάγο

Αθώος κρίθηκε ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ελευθέριος Βαλαβάνης κατά παλαιότερης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης.

23-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μαρκούλης: "Για μπίζνες στο Κογκρέσο"

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

23-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές που φιλοτέχνησαν αφίσες κατά της έμφυλης βίας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Βέροιας

Την ομάδα των μαθητών της Α’ τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας και την καθηγήτριά τους κα Έφη Τσεπίδου, οι οποίοι είχαν την ιδέα να φιλοτεχνήσουν δύο αφίσες κατά της έμφυλης βίας, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

23-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βασίλης Κοτίδης: "353 χιλιάδες ψυχές ζητούν δικαίωση"

Ο Βασίλης Κοτίδης ήταν ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την Γενοκτονία. Μετά την κατάθεση στεφάνων έκανε την εξής δήλωση:

22-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βορίδης: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη διαβεβαίωση ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που απασχολούνται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους μέχρι να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2020 του Α.Σ.Ε.Π. και να ενταχθούν σε αυτό οι...

20-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υπέβαλε πρόταση για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας

Ένα επιπλέον σημαντικό «εργαλείο» που στοχεύει στην περιβαλλοντική αναβάθμιση των πόλεων, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα οικονομικούς και κοινωνικούς στόχους, αποτελεί και το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.).

20-05-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 24/05/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

20-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παπαστεργίου: "Πολύ καλό νέο η έξτρα χρηματοδότηση των Δήμων για την κάλυψη του…

Ενεργειακό κόστος και κινητικότητα αποτελούν προβλήματα αιχμής για τους Δήμους της χώρας. Και μπορεί η απειλή οικονομικής κατάρρευσης των Δήμων λόγω του ενεργειακού κόστους να αποσοβείται προς το παρόν με τις «ενέσεις» έξτρα χρηματοδότησης τους, ο νέος κύκλος κινητικότητας όμως...

19-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαΐου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

19-05-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Χρηματοδότηση για την προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων εξασφάλισε ο Δήμος Βέροιας

Χρηματοδότηση ύψους 316.634,76€  για την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων εξασφάλισε ο Δήμος Βέροιας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», μέσω του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

19-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μπαρτζώκας: H ιστορία δεν πρέπει να ξαναγραφτεί με αίμα και ανείπωτο πένθος

Με αφορμή την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση:

19-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

19-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκρίθηκε η εκπόνηση μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Νάουσας, Ανθεμίων & Ειρηνούπολης…

Εγκρίθηκε η διαδικασία εκπόνησης μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Νάουσας, Ανθεμίων και Ειρηνούπολης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΝ), με απόφαση που υπέγραψε πρόσφατα ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, με την οποία ξεκινά η διαδικασία για...

19-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Σε κλίμα συγκίνησης άναψε η «Φλόγα Μνήμης» στη Νάουσα για την Γενοκτονία…

«Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες θλίψης και ιστορικής μνήμης για τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

19-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Με αφορμή την επέτεια της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

19-05-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έκανε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, που αναφέρει:

19-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Με αφορμή την επέτειο της Γενοκτοντίας των Ελλήνων του Πόντου, ο δήμαρχος Βέροιας έκανε την εξής δήλωση:

19-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: Υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση σχολικών χώρων σε συλλόγους

Από τον δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι για να προχωρήσει στον προγραμματισμό των παραχωρούμενων σχολικών χώρων ( γυμναστηρίων, αιθουσών κ. λ. π.) σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη, για το σχολικό έτος 2022 – 2023 , καλεί τους...

18-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη ο Χρήστος Βοργιάδης

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας Χρήστος Βοργιάδης έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

18-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποβολή αιτήσεων πωλητών βραχυχρόνιων αγορών στις Τ.Κ. Κοπανού, Μαρίνας και Ζερβοχωρίου

Ο Δήμος Η. Π. Νάουσας, σύμφωνα τις διατάξεις του Ν. 4849/2021 που διέπουν τη λειτουργία οργανωμένων υπαίθριων αγορών,  καλεί να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους,  οι ενδιαφερόμενοι πωλητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία απόδοσης θέσεων στις βραχυχρόνιες αγορές στις Τοπικές...

17-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Θέματα καθημερινότητας στην συνεδρίαση

Σε προ κορονοϊού ρυθμούς λειτούργησε την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Μετά από δυο χρόνια, το σώμα επέστρεψε σε δια ζώσης συνεδρίαση με όλα του τα μέλη, χωρίς διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Το μόνο στοιχείο που μαρτυρούσε το τι...

17-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βράβευση του Δήμου Νάουσας για τις δράσεις επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης…

Το βραβείο “2022 Awards Training στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” για τις Δράσεις Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ανθρώπινου Δυναμικούαπέσπασε ο Δήμος Νάουσας,  στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου, με θέμα “Επενδυτικός - Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”...

16-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Βέροια μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος (βίντεο)

Ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

15-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ανδρέα Λυκουρέντζου στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 14 Μάιου ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ως πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και είχε συνάντηση με μέλη των οργανώσεων του νομού.

15-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τρία βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το «Tourism Award» για την…

Ένα χρυσό και δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον πιο σημαντικό διαγωνιστικό θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα που είναι ο «Tourism Award», επιβεβαιώνοντας ότι και φέτος αποτελεί μια από τις πρωταθλήτριες της τουριστικής σεζόν.

13-05-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε θεματικό εργαστήριο με θέμα τους έξυπνους τουριστικούς…

Στο θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Έξυπνοι τουριστικοί προορισμοί, πτυχές πολιτιστικής κληρονομιάς και δημιουργικότητας, προς την αναγέννηση του ευρωπαϊκού τουρισμού με βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα» που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο της Κύπρου στο πλαίσιο των πρόσθετων δράσεων του έργου “CHRISTA” συμμετείχε το Περιφερειακό...

13-05-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής προστασίας εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Στα πλαίσια του Σχεδιασμού και των  Δράσεων που αφορούν την Αντιπυρική περίοδο 2022, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης (τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού) 3η συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας την Τετάρτη 18...

13-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου την Κυριακή στην Βέροια

Ομιλία στην Βέροια θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

13-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε λειτουργία η γεωπύλη του Δήμου Νάουσας

Σε λειτουργία έθεσε πιλοτικά ο Δήμος Νάουσας την γεωυπύλη – (γεωχωρική υποδομή), στον ιστότοπο του δήμου https://gis.naoussa.gr/, μια σύγχρονη εφαρμογή που αποτελεί ένα νέο καινοτόμο ψηφιακό «εργαλείο», το οποίο θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προς...

13-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συλλαλητήριο ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας

Συλλαλητήριο ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, με την υποστήριξη του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ημαθίας-Πέλλας, το απόγευμα της Πέμπτης.

12-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο κέντρο της Βέροιας περιόδευσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εσωκομματικών εκλογών

Εν όψει των Κυριακάτικων εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ (για πρόεδρο και για κεντρική επιτροπή) τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσαν την Πέμπτη στο κέντρο της Βέροιας και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με στόχο να αυξήσουν την προσέλευση στην εκλογική διαδικασία.

12-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Μαρκούλης: "Η «αριστεία» που έφερε το «άριστα 10» στον πληθωρισμό"

Σχολιάζοντας το ύψος του προϋπολογισμού, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

12-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δράσεις τόνωσης της τοπικής αγοράς συζήτησε ο δήμαρχος Νάουσας με εκπροσώπους φορέων

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου της Νάουσας με τους εκπρόσωπους του εμπορικού κόσμου, των κλάδου της καφεστίασης και του κλάδου της φιλοξενίαςκαθώς και επενδυτή του ορεινού θερέτρου των 3-5 πηγαδιών.

12-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Ασλάνογλου: "Ενθαρρυντική η συμμετοχή στις εκλογές του Κινήματος, δημιουργούνται προσδοκίες"

Ανακουδισμένος από τις υποχρεώσεις που είχε η θέση του αλλά και χαρούμενος γιατί το ΠΑΣΟΚ ξαναζωντανεύει, δηλώνει ο απερχόμενος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κώστας Ασλάνογλου. Στην δήλωσή του αναφέρει:

12-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ημαθία: Ποιοι εκλέχτηκαν στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ

Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη τοπικών οργάνων και αντιπροσώπων για το Συνέδριο έχουν ως εξής:

12-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επιστρέφουν στην κανονικότητα οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Στην κανονικότητα επιστρέφουν μετά από δυο χρόνια οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Η τακτική συνεδρίαση που προγραμματίστηκε για τις 16-05-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, θα γίνει με ανοιχτές της πόρτες για εμβολιασμένους και μη συμβούλους αλλά και για τα...

12-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Νάουσας ο Γρηγόρης Μαρκοβίτης

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε ο υποψήφιος πλέον δήμαρχος Νάουσας Γρηγόρης Μαρκοβίτης. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, τόνισε τα παρακάτω: "Σας κάλεσα, λοιπόν, σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την Διοίκηση του Δήμου Νάουσας στις επερχόμενες εκλογές...

11-05-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Επτά κάλπες στην Ημαθία για τις Κυριακάτικες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις 8.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο και για μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

11-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Καλαϊτζίδης: Ικανοποίησε για την παραχώρηση της χρήσης εκτάσεων του Έλους Κλειδίου σε αγρότες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, με δήλωσή του εκφράζει δημόσιες ευχαριστίες προς τον υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας , Απόστολο Βεσυρόπουλο διότι ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα για παραχώρηση της χρήσης των αγροτικών εκτάσεων του Έλους Κλειδίου σε κατά κύριο επάγγελμα...

11-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Η μείωση στον ΕΝΦΙΑ, αποδεικνύει ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας»

Χθες, Τρίτη 10 Μαΐου έγινε η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του νέου μειωμένου ΕΝ.Φ.Ι.Α. έτους 2022 στην ψηφιακή πύλη myAADE της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για 7,2 εκατομμύρια φορολογούμενους, φυσικά και νομικά πρόσωπα.

11-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τις αθλήτριες του συλλόγου Βερόη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Τις δεκαέξι (16) αθλήτριες Ακροβατικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. ΒΕΡΟΗ που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στάδιο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 16 και 17 Απριλίου και επέστρεψαν με οκτώ (8) χρυσά και πέντε (5) αργυρά μετάλλια υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας ο Δήμαρχος...

11-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ειδικό πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και για τις κοινωνικές δομές ζητάει ο Τσαβδαρίδης

Την υλοποίηση ειδικού προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης των κοινωνικών δομών της χώρας κατά τα πρότυπα του Εξοικονομώ – Αυτονομώ που θα βοηθήσει δραστικά στην εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους και θα θωρακίσει την οικονομική τους βιωσιμότητα σε...

11-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τόλκας για κάθετο άξονα: "Όσο δεν θα προχωράνε τόσο θα τους ενοχλούμε, ξανά…

Από τον βουλευτή Άγγελο Τόλκα ανακοινώθηκαν τα εξής για τον κάθετο στην Εγνατία οδικό άξονα: Στις 17/2/2022 ο Περιφερειάρχης κος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Ημαθία και δεν είπε λέξη για τον κάθετο άξονα που θα δώσει πνοή σε όλην την Ημαθία.

10-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συλλυπητήρια δήλωση Τσαβδαρίδη για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη εξέδωσε ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

09-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ομιλία στη Νάουσα θα πραγματοποιήσει ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Στα πλαίσια του 10ου κύκλου περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, και των ήδη ανακοινωθέντων ομιλιών σεΈδεσσα και Πτολεμαΐδα, την Παρασκευή 13 Μαΐου θα παραχωρήσει ομιλία – συνέντευξη...

09-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για τον θάνατο Καραβασίλη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Φώτη Καραβασίλη εξέδωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Αναλυτικά αναφέρει:

09-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Συλλυπητήριο μήνυμα, μετά την απώλεια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας. Σε αυτή αναφέρει:

09-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πολιτική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στη Βέροια

Το Σάββατο 7 Μάη πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση-συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη της Βέροιας, ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του κόμματος στις 28 & 29 Μαΐου, με την παρουσία μελών του κόμματος, φίλων κ.α.

09-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η νέα Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Ημαθία εκλέχθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

09-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Με αφορμή την σημερινή γιορτή της μητέρας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έκανε την εξής δήλωση:

08-05-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για τη Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την σημερινή γιορτή της μητέρας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης έκανε την εξής δήλωση:

08-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος : «Η Νέα Δημοκρατία ήταν και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον…

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε και θα συνεχίσει να αποδεικνύει ότι η φορολογική πολιτική μπορεί και οφείλει να έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα. Αποδείξαμε ότι εκτός από την πολιτική της υπερφορολόγησης, του παραλογισμού των 29 φόρων που είχε επιβάλλει η...

07-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι δήμοι της Ημαθίας στο πρόγραμμα εκπόνησης μελετών ΤΠΣ και ΕΠΣ

Ξεκινά ο τρίτος κύκλος -από τους συνολικά τέσσερις- του εμβληματικού Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων «Κωνσταντίνος Δοξιάδης» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με συνολικό προϋπολογισμό 401,05 εκατ. ευρώ. Αυτό έκανε γνωστό μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού...

06-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τον Ιούνιο η επιστροφή του 60% των επιπλέον επιβαρύνσεων των νοικοκυριών

Συνολικού ύψους 3,2 δισ. ευρώ για το υπόλοιπο του έτους (εκ των οποίων το 1,1 δισ. θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό) είναι οι τέσσερις παρεμβάσεις στην αγορά της ενέργειας, προκειμένου να απορροφηθεί το 70%- 80% του κόστους για νοικοκυριά και...

06-05-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τόλκας: "Να σταματήσει η κυβέρνηση την αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ημαθία"

Ο Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Βέροια και στη Νάουσα, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου για την ενημέρωσή του για την ετοιμότητα, τις δυνατότητες αλλά και τα προβλήματα της Πυροσβεστικής στο Νομό μας.

06-05-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 10/5/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση της αριθμ. 58/2022 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. «ΚΑΠΑ», επί του Απολογισμού του έτους...

06-05-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Διακοπή νερού στη Νάουσα την Τρίτη - Δείτε που

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Η ΔΕΥΑ Νάουσας ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη 11/05/2021 θα γίνει διακοπή νερού στις περιοχές Στουμπάνων, Γκιουσόκλαβο, Μαντρί, Σπήλαιο και Γκλόμπα από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας πολιτών – Δημοσίου

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Με απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γιώργος Γεωργαντάς τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία το notify.gov.gr, το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ).

Περισσότερα: Σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας πολιτών – Δημοσίου

Πέτσας: Φαίνεται ότι θα πάμε σταδιακά στην άρση των μέτρων

  • Γράφτηκε από τον/την Pliroforiodotis

Για το πρόγραμμα άρσης των μέτρων του lockdown μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Όπως τόνισε αυτή τη φορά, κατά την πρώτη εβδομάδα του δεύτερου lockdown έχουμε όλοι μας μια συμπεριφορά πιο χαλαρή κάτι που πηγαίνει «πιο πίσω» τον σχεδιασμό της κυβέρνησης. «Επομένως δεν είναι ρεαλιστικό να ανοίξουμε 1η Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία που κάθε μέρα αναλύουν οι ειδικοί και μας εισηγούνται. Επειδή ακριβώς το επιδημιολογικό φορτίο αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να είναι υψηλό, δε φαίνεται πως είναι ρεαλιστικό να πάμε 1η του μηνός και να ανοίξουμε από το περιοριστικό καθεστώς που έχουμε σήμερα».

Περισσότερα: Πέτσας: Φαίνεται ότι θα πάμε σταδιακά στην άρση των μέτρων