68 θέσεις στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά - 24 θέσεις στην Αλεξάνδρεια

O Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοίνωσε την πρόσληψη εξήντα οκτώ (68) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού (για την Κεντρική Υπηρεσία, που...

05-04-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 25 ατόμων έκτακτου προσωπικού στο Συγκρότημα Αλιάκμονα

Το Συγκρότημα Αλιάκμονα ανακοίνωσε την πρόσληψη είκοσι πέντε (25) ατόμων [Ημαθία: 1 ΠΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, 1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός, 1 ΠΕ Υπάλληλος Γραφείου (Διοικητικού – Οικονομικού), 1 ΤΕ Υπάλληλος Γραφείου (Λογιστικού), 5 ΤΕ Μηχανικός/ Ηλεκτρολόγος, 7 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών &...

02-04-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται εργαζόμενος για εξυπηρέτηση πελατών από επιχείρηση στην Βέροια

Γνωστή επιχείρηση της περιοχής ζητάει εργαζόμενο για εξυπηρέτηση πελατών και διεκπεραίωση εξωτερικών εργασιών για μόνιμη απασχόληση.

01-04-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέση φύλακα στην ΑΛΜΗ

Η βιομηχανία ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ ζητά προσωπικό (φύλακα) που θα απασχοληθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στο 5ο χλμ Αλεξάνδρειας – Κρύας Βρύσης.

01-04-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται Υπάλληλος Χονδρικής Φωτιστικών από την εταιρεία Χατζηπάντος Παναγιώτης & Υιοί

Η ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝ. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ με έδρα στην Νέα Περιφερική Οδός Βέροιας αναζητά να προσλάβει άμεσα! Υπάλληλος Χονδρικής Φωτιστικών

31-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας σε Αττική και…

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε τον αναγκαίο αριθμό σε διδακτικό προσωπικό (τακτικό - αναπληρωματικό), επιστημονικό και αστυνομικό, που θα διορισθεί για να διδάξει στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας σε Αττική και Βέροια, στο Τμήμα Επαγγελματικής...

31-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, περιφερειακά ιατρεία και πλοία -…

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την προκήρυξη των κενών και κενούμενων θέσων μέχρι 31-8-2021 των Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, Περιφερειακών Ιατρείων, Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων και Πλοίων για την κάλυψή τους από:

31-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας σε εταιρεία πληροφορικής στην Βέροια

Από εταιρία πληροφορικής με έδρα τη Βέροια, ζητείται άτομο για τη στελέχωση τμήματος τεχνικής υποστήριξης εμπορικών - λογιστικών προγραμμάτων.

31-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 35 Υδρονομέων Άρδευσης στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται στην ανακοίνωση, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 01 -04-2021 έως και την 12-04-2021 στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου (Δημαρχείο...

30-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εταιρεία ζητεί να προσλάβει Web Developer / Front End

Start Up Company που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα των logistics services - SaaS / Cloud ζητάει Web Developer / Front End αρχικά για μερική απασχόληση και μελλοντικά σε μόνιμη συνεργασία.

30-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση ΟΑΕΔ…

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο δωρεάν εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση. Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google Ελλάδας που, ως μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, συνεργάζονται για...

22-03-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

1.600 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) σε Στρατό Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και…

Στο Εθνικό Τυπογραφείο αναρτήθηκαν οι παρακάτω προκηρύξεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αναλυτικά:

22-03-2021 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μια θέση εργασίας σε βιοτεχνία σαλονιών

Ζητείται άτομο με εκπληρωμένη την στρατιωτική του θητεία για μόνιμη απασχόληση σε βιοτεχνία επίπλων. Τηλ επικοινωνίας 6951226409

22-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας για νοσηλευτικό προσωπικό ή βοηθούς στο θεραπευτήριο Ασκληπιός

🆕 Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός, Ψυχιατρική Κλινική Βέροιας 🔎 Προσφέρει θέση εργασίας για :   νοσηλευτικό προσωπικό ή βοηθούς νοσηλευτικού προσωπικού για πλήρη απασχόληση.

20-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πρόσληψη 1.935 ατόμων στις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) - 57 θέσεις στην…

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ, η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη χιλίων εννιακοσίων τριάντα πέντε (1935) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου...

19-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για υπάλληλο ξενοδοχείου

Ζητείται από επιχείρηση στη Βέροια υπάλληλος, κάτοικος Βέροιας με κάρτα ανεργίας. Απαραίτητα προσόντα, η γνώση τουλάχιστον μια ξένης γλώσσας - αγγλικής και σχετική προϋπηρεσία στην υποδοχή - εξυπηρέτηση πελατών - κρατήσεις δωματίων.

17-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται τεχνικός πλήρους απασχόλησης από την εταιρεία Coffeetales

Η εταιρεία Coffeetales Ο.Ε. αναζητά τεχνικό πλήρους απασχόλησης.

16-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για οδηγό σε εταιρεία εμπορίας κρεάτων

Ζητείται από εταιρεία (εμπορία κρεάτων) οδηγός με επαγγελματικό δίπλωμα για μόνιμη εργασία. 

16-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

184 θέσεις εργασίας στο «Βοήθεια στο Σπίτι» - 4 θέσεις στην Ημαθία

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοινώθηκε η κατανομή εκατόν ογδόντα τέσσερις (184) θέσεων εργασίας στους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού (Υπουργείο Εσωτερικών) για τη λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998.

11-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται τεχνικός εκτυπωτικών μηχανημάτων από την Αλφα ΤΕΧΝΙΚΗ

Η εταιρία Αλφα ΤΕΧΝΙΚΗ αναζητεί να προσλάβει άτομο, για εργασία ως τεχνικό εκτυπωτικών μηχανημάτων, για το κατάστημα της Βέροιας.

08-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητούνται άτομα για εργασία από γνωστή αλυσίδα καφέ στην Βέροια

Ζητούνται άτομα για εργασία από γνωστή αλυσίδα καφέ, που θα λειτουργήσει παράρτημά της στην Βέροια. 

08-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας στην Βέροια για τεχνικούς Δικτύων & Οπτικών Ινών

Η Τεχνική – Εμπορική εταιρία συστημάτων ασφαλείας SA Electronics με έδρα την Βέροια, ζητά Τεχνικούς Δικτύων  Οπτικών Ινών. Απαραίτητα προσόντα:

05-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση υπεύθυνου παραγωγής στην εταιρεία METALBETON

Η εταιρία METALBETON που εδρεύει στο Μακροχώρι Ημαθίας προσφέρει μία θέση Υπεύθυνου Παραγωγής για επιμετρήσεις/έλεγχο παραγωγής/κοστολόγηση με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού/Δομικών Έργων/Πολιτικό Μηχανικό για πλήρη απασχόληση. Απαιτείται γνώση Αγγλικών, Η/Υ και AUTOCAD. Θα εκτιμηθεί εργασιακή εμπερία.

04-03-2021 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.