Μια θέση εργασίας σε λογιστικό γραφείο στην Βέροια

Από λογιστικό γραφείο στην πόλη της Βέροιας, ζητείται άτομο με γνώσεις μισθοδοσίας για τρίωρη απασχόληση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 67043.

28-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται Junior Project Manager από εκπαιδευτικό φορέα στη Βέροια

Εκπαιδευτικός φορέας στη Βέροια αναζητάει για στελέχωση ομάδας Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης «Junior Project Manager».

27-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση σε εμπορικό κατάστημα στην Βέροια

Ζητείται άτομο 22-29 ετών για εργασία στο κατάστημα Dailystore 1€. Πλήρη απασχόληση. Βιογραφικά στο email misia_ia@yahoo.gr

26-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ζητείται οδηγός διανομής φιαλών υγραερίου στην Veriagas

Από την Veriagas – Κέντρο Υγραερίου  Βέροιας PetroGaz ζητείται οδηγός διανομής φιαλών υγραερίου για άμεση πρόσληψη μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

25-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις για ανειδίκευτο προσωπικό για συσκευασία - τυποποίηση φρούτων

Η εταιρία CITRUS BILL M. IKE επιθυμεί να προσλάβει για συνεχή απασχόληση, ανειδίκευτο προσωπικό για την κάλυψη θέσεων στην συσκευασία-τυποποίηση φρούτων.

23-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για υπάλληλο αποθήκης στην εταιρεία Super Course

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας, επιθυμούμε να προσλάβουμε άμεσα για πενθήμερη ημιαπασχόληση:

21-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέση εργασίας για πωλητή/τρια για το πρατήριο της ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ – Διαχειριστής eshop

Από την ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ, εταιρία με παρουσία 25 ετών στον τομέα της μεταποίησης αγροτικών προϊόντων – παραγωγής ειδών διατροφής και με συνεχή σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική και διεθνή αγορά, ζητείται για απασχόληση στις εγκαταστάσεις της ,που βρίσκονται στο 5ο...

21-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Μια θέση εργασίας για ειδικό παιδαγωγό στην Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό αναζητά Ειδικό Παιδαγωγό ή Ειδική Νηπιαγωγό για απογευματινή ημιαπασχόληση  Δευτέρα έως Παρασκευή.

17-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

14 Νοσηλευτές θα προσλάβει ο ΟΚΑΝΑ - Μία θέση στην Βέροια

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό ενδιαφέρεται να προσλάβει Νοσηλευτές ΤΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και ως ακολούθως:

17-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θέσεις εργασίας για ηλεκτρονικούς - αυτοματιστές σε εταιρεία πλαστικών

Η ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, βιομηχανία πλαστικών με εξαγωγικό χαρακτήρα, ενόψει νέων επενδύσεων επέκτασης της παραγωγικής της δυναμικότητας, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Ηλεκτρονικούς – Αυτοματιστές με βιομηχανική εμπειρία για τη στελέχωση του τεχνικού τμήματος και υποστήριξη του νέου μηχανολογικού εξοπλισμού.

15-11-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την Κατηγορία. Ωστόσο, εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.