tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Γυναικολογικό Ιατρείο Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου στη Βέροια – Εξειδικευμένες Ιατρικές Υπηρεσίες για τη Γυναίκα

Ο Κωνσταντίνος Α. Σιδηρόπουλος, MD, Ph.D., Μαιευτήρας και Χειρουργός - Γυναικολόγος, προσφέρει ολοκληρωμένες γυναικολογικές υπηρεσίες μέσα από το ιατρείο του που λειτουργεί από τον Μάιο του 2002 στη Βέροια, στην οδό Ελιάς 9. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και εξειδίκευσης, ο γιατρός παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας παράλληλα την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την καλύτερη φροντίδα των ασθενών του.

Υπηρεσίες Ιατρείου

Στο ιατρείο του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, οι γυναίκες μπορούν να βρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις φάσεις της γυναικείας υγείας. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται:

Τεστ Παπανικολάου υγρής μορφής: Μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την έγκαιρη διάγνωση αλλοιώσεων του τραχήλου της μήτρας.
Παρακολούθηση κύησης: Συνεχής και πλήρης παρακολούθηση της εγκυμοσύνης από την αρχή έως τον τοκετό, με έμφαση στις κυήσεις υψηλού κινδύνου.

Doppler κύησης: Αξιολόγηση της ροής αίματος στο έμβρυο και στον πλακούντα για την παρακολούθηση της ανάπτυξης του εμβρύου.
Υπογονιμότητα: Διερεύνηση και αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας, με σκοπό την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Κολποσκοπήσεις και παθολογία τραχήλου: Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι εξειδικευμένος στην κολποσκόπηση, η οποία επιτρέπει την ενδελεχή εξέταση του τραχήλου της μήτρας για την ανίχνευση πιθανών παθολογιών.

Έλεγχος μαστών: Πρόληψη και έλεγχος για την υγεία των μαστών.

Κλιμακτήριος και εμμηνόπαυση: Αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και παροχή συμβουλών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών.

HPV DNA Test: Σύγχρονη εξέταση για την ανίχνευση του ιού HPV και την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Οικογενειακός προγραμματισμός: Συμβουλευτική και κατευθύνσεις για τον σχεδιασμό και την επίτευξη της οικογένειας.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Το ιατρείο διαθέτει ένα νέο, σύγχρονο κολποσκόπιο Optomic, εξοπλισμένο με ισπανικούς φακούς τελευταίας τεχνολογίας. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει λεπτομερή και αξιόπιστη διάγνωση κατά την κολποσκόπηση, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ακρίβειας και αποτελεσματικότητας στις διαγνώσεις που αφορούν τον τράχηλο της μήτρας.

Ο κ. Σιδηρόπουλος και το εξειδικευμένο προσωπικό του, με την πολυετή εμπειρία τους, δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φροντίδα σε κάθε γυναίκα που τους εμπιστεύεται. Στόχος τους είναι η προαγωγή της γυναικείας υγείας μέσα από την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες και σύγχρονο εξοπλισμό, το γυναικολογικό ιατρείο του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου είναι μια ασφαλής επιλογή για κάθε γυναίκα στη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ  ΕΩΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙ : 9.00-13.00

ΑΠΟΓΕΥΜΑ : 17.00-21.00 (εκτός Τετάρτης)

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69