tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λογιστικό - Ασφαλιστικό Γραφείο Χρήστος Μουχτάρης: Ολοκληρωμένες λογιστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες

Το Λογιστικό - Ασφαλιστικό Γραφείο Χρήστος Μουχτάρης παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες εξασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες.

Μπορεί να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει με γνώμονα τις ισχύουσες νομοθετικές φορολογικές διατάξεις για τη μορφή εταιρείας που σας συμφέρει να ιδρύσετε βάσει των προσωπικών σας αναγκών και δυνατοτήτων με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης σας. 

Στους ιδιώτες παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υποβολή δηλώσεων κάθε τύπου, διαχείριση θεμάτων φορολόγησης ακίνητης περιουσίας και πλήρη φοροτεχνική υποστήριξη. 

Στις επιχειρήσεις στόχος του Λογιστικού - Ασφαλιστικού Γραφείου Χρήστος Μουχτάρης είναι μια σύγχρονη οπτική για την σχέση πελάτη λογιστή, διευρύνοντας τα πεδία συμμετοχής του λογιστηρίου στη καθημερινότητα και τη διοίκηση μιας επιχείρησης. 

Το γραφείο δραστηριοποιείται και σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά και είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε ιδιώτη ή εταιρεία ουσιαστικές και ανταγωνιστικές λύσεις στις ασφαλιστικές του ανάγκες στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην ιδιωτική ασφάλιση. 

Ειδικότερα: 

- Νοσοκομειακά προγράμματα παρέχοντας ολοκληρωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στους τομείς πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας.

- Συνταξιοδοτικοί σχεδιασμοί προσαρμοσμένοι στις σημερινές οικονομικές σας δυνατότητες εξασφαλίζοντας μία επιπλέον πηγή εισοδήματος η οποία θα συμπληρώνει τη σύνταξη σας.

- Ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας σε ανταγωνιστικές τιμές

- Ασφάλιση αστικής ευθύνη επαγγέλματος 

Η συνεργασία του Λογιστικού - Ασφαλιστικού Γραφείου Χρήστος Μουχτάρης με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες σας εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό επίπεδο φερεγγυότητας και αξιοπιστίας παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις και τιμές στην αγορά. 

Λογιστικό - Ασφαλιστικό Γραφείο Μουχτάρης Χρήστος 
Απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
Μεταπτυχιακή ειδίκευση Φορολογικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιo
Μέλος - Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Λογιστών-Ασφαλιστών
Τ. 2331072330
Κ. 6976114557
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ισοκράτους 10, Βέροια Ημαθίας, Τ.Κ.59100

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69