tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Το Motofest Veria 2024 έρχεται στο τέλος Αυγούστου

Το Motofest Veria 2024, από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, αναμένεται με ανυπομονησία από τους μοτοσικλετιστές. Θα φέρει κοντά λάτρεις των μοτοσικλετών από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες στη Βέροια, για μια μοναδική εμπειρία γεμάτη περιπέτεια, όμορφα τοπία και κοινωνικοποίηση.

Αυτό το δεύτερο Motofest στοχεύει να προσφέρει απολαυστικές διαδρομές στο Βέρμιο και στις γύρω περιοχές, ενώ παράλληλα προάγει την κοινωνική δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το Motofest Veria 2024 υπόσχεται δράση, μουσική, κατασκήνωση και παιχνίδια με τις μηχανές. Οι τρεις ειδικές διαδρομές θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης:

Enduro Διαδρομή: Για τους περιπετειώδεις, με δύσβατα μονοπάτια και απαιτητικό τερέν. Η αδρεναλίνη θα είναι στα ύψη καθώς αντιμετωπίζετε φυσικά εμπόδια σε μια ολοκαίνουρια σηματοδοτημένη διαδρομή.

Adventure Διαδρομή: Ιδανική για εξερεύνηση της υπαίθρου, με ποικιλία τοπίων και σημεία ενδιαφέροντος, ιδανικά για φωτογραφίες.

Street Διαδρομή: Για τους λάτρεις της ασφάλτου, καλύπτει όμορφες περιαστικές και ορεινές περιοχές για μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Είτε είστε έμπειρος μοτοσικλετιστής, είτε νέος στον κόσμο της μοτοσικλέτας, το Motofest Veria 2024 είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τρεις ημέρες γεμάτες δράση & διασκέδαση σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69