tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ξεκινά το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας το Σάββατο

Το Σάββατο ξεκινά η αγωνιστική δράση στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, με το πρωτάθλημα να υπόσχεται έντονες συγκινήσεις και δυνατές μονομαχίες από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και οι φίλαθλοι αναμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα, όπου τα φαβορί και οι εκπλήξεις θα τεθούν αντιμέτωπα.

Βέροια και Νάουσα, οι δύο μεγάλες δυνάμεις του πρωταθλήματος, αναμένεται να κυριαρχήσουν και φέτος, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους εντός έδρας.

Η Βέροια, υποδέχεται την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Άγιο Γεώργιο. Η ομάδα της Βέροιας στοχεύει σε νικηφόρο ξεκίνημα, αλλά γνωρίζει πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Η Νάουσα φιλοξενεί τα πάντα υπολογίσιμα Τρίκαλα, σε έναν αγώνα που αναμένεται σκληρός. Οι παίκτες της Νάουσας θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή, καθώς τα Τρίκαλα διαθέτουν παίκτες με ποιότητα.

Η Μελίκη ξεκινά με μια δύσκολη αποστολή, καθώς δοκιμάζεται εκτός έδρας στον Διαβατό. Ο Διαβατός αποτελεί πάντα σκληρό αντίπαλο στο γήπεδό του, και η Μελίκη καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Μακροχώρι, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κοπανό σε έναν αγώνα που προμηνύεται αμφίρροπος. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί, με τη μάχη να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Τέλος, το παιχνίδι της ημέρας θεωρείται το ντέρμπι των νεοφώτιστων ανάμεσα στην Καψόχωρα και τον Σταυρό. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς διαθέτουν ισχυρή έδρα και ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όμως ο Σταυρός αναμένεται να προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

Ρεπό θα κάνει η Πατρίδα.

Όλοι οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ..

Το πρόγραμμα

Μακροχώρι – Κοπανός
Βέροια – Αγ. Γεώργιος
Νάουσα – Τρίκαλα
Καψόχωρα – Σταυρός
Διαβατός – Μελίκη
Ρεπό: Πατρίδα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69