vorgia ban2023

kalas2023

Koronas ban

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Διεύθυνση: Πλατεία Ωρολογίου 8
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331073300
Φαξ: 2331073373
Κινητό: 6944603241
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνη: Νατάσα Κουκουτέγου
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/koukoutegou
Βρείτε μας στο Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Νατάσα Κουκουτέγου
Βρείτε μας στο Facebook: ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ
Βρείτε μας στο Facebook: Κουκουτέγου
 ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ  

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ σας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά, στον όμορφο ανακαινισμένο χώρο του. Παλιοί και νέοι μαθητές θα έχουν την αίσθηση της Αγγλικής φιλοξενίας, σε έναν σύγχρονο χώρο που δημιουργήθηκε για ευχάριστες και δημιουργικές ώρες, νιώθοντας ασφάλεια κι αισιοδοξία.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά, τα πρωινά 10.00 - 13.00 & τα απογεύματα 18.00 - 20.30, για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών και τις εγγραφές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε στα τηλέφωνα 23310 73300, 694 460 3241 και κλείστε το δικό σας ραντεβού. 

 

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ καινοτομεί με το play room, για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά με τη χρήση tablet, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από βιωματικά παιχνίδια, καραόκε, διαδραστικά κι επιτραπέζια παιχνίδια, ταινίες στον πίνακα προβολής και τραγούδια, να γνωρίσουν την φιλοσοφία των ξένων χωρών.

koukoutegou tablets

 Special offer! 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ σας κάνει ΔΩΡΟ την 2η γλώσσα (Γερμανικά) με κάθε νέα εγγραφή!
* Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρόνο. 

Σημαντικό όφελος για όσους κάνουν μετεγγραφή από άλλο κέντρο ξένων γλωσσών!

special offer

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ θα βρείτε το τμήμα που ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα απλά ή εντατικά τμήματα αρχαρίων ή προχωρημένων, ανάλογα με τις γνώσεις σας και τις απαιτήσεις σας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ έχει ως στόχο την άριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας σπουδές, από έμπειρους καθηγητές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις καλύτερες τιμές της πόλης!

koukoutegou0

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

▪ Ξεκινώντας με ΔΩΡΕΑΝ PRE-JUNIOR από την Α' δημοτικού με τα προγράμματα σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑαποκτάτε το πτυχίο LOWER από την Α' γυμνασίου και στην συνέχεια παίρνετε το PROFICIENCY από την Γ' γυμνασίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!! 

▪ Είστε ενήλικος / ενήλικη; Θέλετε το πτυχίο Lower Michigan (ECCE) σε 9 μόνο μήνες; To Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ έχει το κατάλληλο πρόγραμμα για σας!

▪ Τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα εφόσον κατέχετε τις βασικές γνώσεις των Αγγλικών, να αποκτήσετε το LOWER μέσα σε δύο μήνες! 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

▪ Νέα τμήματα Γερμανικών για εφήβους για την απόκτηση του Zertifikat μόνο σε 14 μήνες!!! Μόνο με την εμπειρία και την σιγουριά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ που εδώ και 20 χρόνια είναι πάντα πρώτο σε επιτυχίες!!! 

▪ Το πιο σύντομα πρόγραμμα Γερμανικών στην πόλη!!! Αποκτήστε το Zertifikat σε 8 μήνες μόνο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ!!! 

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες 

 

Ειδικά τμήματα για:
- Υποψήφιους φοιτητές στη Γερμανική & Αγγλική Φιλολογία
- Δημόσιους Υπαλλήλους
- Τραπεζικούς Υπαλλήλους
- Ιατρούς (για ειδικότητα στο εξωτερικό)
 
▪ ΔΩΡΕΑΝ η prejunior στα Αγγλικά
▪ A & B Junior σε έναν χρόνο
▪ ΕΠΤΩΣΕΙΣ στο δεύτερο παιδί
 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε πολύτεκνους και τρίτεκνους
▪ ΕΚΠΤΩΣΗ στην δεύτερη ξένη γλώσσα
▪ BRING YOUR FRIEND (φέρε τον φίλο σου) και επωφεληθείτε και οι 2 με ΕΚΠΤΩΣΗ!!!
 
 
100% Επιτυχία στην απόκτηση πτυχίων  

Τα ποσοστά επιτυχίας, τη σχολική χρονιά 2022-2023 σε όλα τα πτυχία, άγγιξαν το 100%! 

 

Διεύθυνση: Κουκουτέγου Νατάσα

koukoutegou anastasia 

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις δράσεις του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση! 

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ 

Two minds are better than one, three minds are better than two…

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 

Βοηθούν ή όχι τα ιδιαίτερα μαθήματα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση;

Βασικό πλεονέκτημα μάθησης για το παιδί αποτελεί το κοινωνικό περιβάλλον, δηλαδή η τάξη, με τις αλληλεπιδράσεις! Το ιδιαίτερο μάθημα, εκτός από «επίδειξη» ή «βόλεμα», είναι τροχοπέδη και τιμωρία για τον μαθητή! Ο γονιός, λόγω άγνοιας, στερεί από το παιδί την κοινωνική επαφή της ποικιλίας και της διεκδίκησης, υποχρεώνοντάς το να εκτίθεται σε μια υποτιθέμενη «αυθεντία» (καθηγητής), τις γνώσεις της οποίας ο γονιός αδυνατεί να ελέγξει! Αυτή η «αυθεντία» δεν μπορεί να γίνει ισότιμος συνομιλητής, γιατί δεν είναι συμμαθητής, ούτε μπορεί να τον αντικαταστήσει! Πολλοί είναι οι γονείς που κάνουν ζημιά, ενώ θέλουν το καλό! Δυστυχώς!

Η παρακολούθηση μαθημάτων ξένων γλωσσών μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων έχει συνήθως αρνητικά αποτελέσματα ειδικά όταν πρόκειται για μαθητές μικρής ηλικίας. Συνεπώς σαν γονείς θα έπρεπε να αποφύγουμε αμφιβόλου ποιότητας μαθήματα για τους παρακάτω λόγους:
Οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα ‘μαζί’ καθώς έτσι αυξάνουν την αυτοεκτίμηση τους, επιταχύνουν την πρόοδο τους και συμμετέχουν ενεργά στην μάθηση.
Οι μαθητές σε μια οργανωμένη τάξη έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν ιδέες και απόψεις, χρησιμοποιώντας την ξένη γλώσσα.
Η ξένη γλώσσα μαθαίνεται σωστά όταν ακολουθείται ένα επιστημονικά άρτιο σχέδιο μαθήματος που βασίζεται σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα σπουδών.
H λύση του «ιδιαίτερου» αποδεικνύεται συνήθως αποτυχημένη καθώς υπάρχουν πολλοί καθηγητές που δεν έχουν τα προσόντα ή την εμπειρία να μεταδώσουν γνώση και να παρακινήσουν τους μικρούς μαθητές (Καλό θα ήταν να ζητήσετε από τον καθηγητή να σας δείξει την άδεια διδασκαλίας που θα έπρεπε να έχει). Η ύπαρξη σταθερότητας στο πρόγραμμα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών περιορίζει τις απουσίες, καθώς επιβάλλει στο σπουδαστή μία – καλώς εννοούμενη – πειθαρχία.
Η μάθηση σε ένα μονότονο και μη ενδιαφέρον περιβάλλον έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη ενδιαφέροντος στα μαθήματα και το αίσθημα πλήξης. Ωστόσο, μερικά Κέντρα Ξένων Γλωσσών δίνουν την δυνατότητα στους μαθητές να μαθαίνουν μέσω πολλών δραστηριοτήτων και σύγχρονων τεχνολογιών, έτσι ώστε οι μικροί μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία μάθησης και να αγαπάνε πραγματικά την γλώσσα.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα ζητείται το ΑΦΜ του καθηγητή για κάθε σπουδαστή που θα δίνει εξετάσεις γλωσσομάθειας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ΑΦΜ μπορεί να υπάρξει έλεγχος βάση του οποίου θα προκύπτει φοροδιαφυγή (με συνενοχή του γονέα), ενώ υπάρχει και η πιθανότητα οι φορείς εξετάσεων να μην επιτρέπουν την συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές. Με την φοίτηση σε νόμιμο και οργανωμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, οι σπουδαστές είναι κατοχυρωμένοι και δεν υπάρχει καμία παρανομία.

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ…

» Πάντα ως στόχο έχουμε την άριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας σπουδές, από έμπειρους καθηγητές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

» Έχουμε τις καλύτερες τιμές στη πόλη χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα εκπαίδευσης.

» Πάμε Σίγουρα – Γρήγορα – Οικονομικά

» 1ο πτυχίο (Lower B2) στα 13 και Proficiency (C2) στα 15 (χωρίς εντατικά και θερινά μαθήματα, ξεκινώντας στην Β’ Δημοτικού)  

Η επιτυχία για εμάς και η πρωτιά δεν αποτελεί ζητούμενο, αλλά δεδομένο. 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ δεν κάνουμε απλά management και δημόσιες σχέσεις.

ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ λειτουργούν τμήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

- Αρχαρίων – Προχωρημένων

- Απλά – Ταχύρυθμα

- Μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου

- Ενηλίκων – Επαγγελματιών

- Υποψηφίων Αγγλικής & Γερμανικής Φιλολογίας

- Προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό

 

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 

Επιλέγω Γερμανικά!

- Η Γερμανική γλώσσα είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

- Η Γερμανική οικονομία είναι ο πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

- Στον τομέα του Τουρισμού, η Ελλάδα αποκομίζει σημαντικά οφέλη από την κίνηση των γερμανόφωνων τουριστών.

- Τα Γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο.

- Η Γερμανική είναι πλέον η δεύτερη ξένη γλώσσα εκμάθησης στην Ελλάδα. 

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΚΟΥΓΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
Πλατεία Ωρολογίου 8, Βέροια
Τηλ.: 2331073300
Φαξ: 2331073373
Κιν: 6944603241
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: 
 
Κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook!