MY CHOICE Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Διεύθυνση: Κίμωνος 7, Προμηθέας
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331074027
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Κρυσταλλία Τσέου
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/mychoice
Βρείτε μας στο Facebook: My choice Κέντρα Ξένων Γλωσσών Βέροια
 my choice

MY CHOICE: Η επιλογή σου στην εκμάθηση ξένων γλωσσών 

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023!

my choice 1

Ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα σπουδών, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, πρωί 10:30 - 13:00 και απόγευμα 17:30 – 21:00.

my choice 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ, στην συνοικία του Προμηθέα Βέροιας, συγχωνεύθηκαν και δημιούργησαν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών MY CHOICE, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Τσέου Κρυσταλλίας, η οποία είχε τη διεύθυνση του Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ. 

my choice promitheas

Κάνε την επιλογή σου και μάθε

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΡΩΣΙΚΑ 

 

my choice flyer1

my choice flyer2

my choice flyer3

my choice flyer4

 

my choice

my choice


Play&Learn: Νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο MY CHOICE
 

my choice 

Το ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6) έχει στόχο να δημιουργήσει μία θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών σε ένα ευχάριστο και ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μας οι μαθητές ανακαλύπτουν την Αγγλική Γλώσσα διασκεδάζοντας μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, τραγούδια, λογοτεχνία, χειροτεχνίες και διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα και την δημιουργικότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Αγγλικών και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αλλά και για τις Προσφορές και τις Ειδικές Τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το MY CHOICE!

  

my choice  

 
MY CHOICE Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.