tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Πρεμιέρα με πολλά γκολ στην Α' Κατηγορία: Άνετες νίκες και συναρπαστικές εξελίξεις

Η πρώτη αγωνιστική της Α' κατηγορίας ξεκίνησε με έντονο ενδιαφέρον, με πολλές ομάδες να σημειώνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολλά γκολ να κατακλύζουν τα γήπεδα. Η Βέροια, η Μελίκη και η Νάουσα κυριάρχησαν στις έδρες τους, ενώ ο Κοπανός και ο Σταυρός έφυγαν με πολύτιμα τρίποντα εκτός έδρας.

Μακροχώρι – Κοπανός 0-1

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Μακροχώρι και τον Κοπανό ήταν σφιχτό και γεμάτο αγωνία. Ο Κοπανός αστόχησε σε πέναλτι στα πρώτα λεπτά, χάνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί νωρίς. Ωστόσο, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τηλκερίδη. Το 0-1 διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κοπανό να παίρνει την εκτός έδρας νίκη.

Βέροια – Άγιος Γεώργιος 6-1

Η Βέροια μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στα πρώτα 14 λεπτά είχε ήδη πετύχει δύο γκολ, με τους Τζημογιάννη (6') και Ντόγο (14') να βρίσκουν δίχτυα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 3-0 χάρη στο τέρμα του Μπεκιαρίη στο 31'. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια συνέχισε την επιθετική της κυριαρχία, προσθέτοντας άλλα τρία γκολ με τον Τζομογιάννη (52', 54') και ένα αυτογκόλ του Μπάμπου στο 70'. Ο Άγιος Γεώργιος μείωσε προσωρινά στο 59' με τον Ντρίζι, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την βαριά ήττα.

Νάουσα – Τρίκαλα 2-0

Στη Νάουσα, ο Μελικιώτης έδωσε το ρυθμό για την ομάδα του, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα (28' και 51') και εξασφαλίζοντας έτσι μια άνετη νίκη για την ομάδα του με 2-0 επί των Τρικάλων.

Καψόχωρα – Σταυρός 2-4

Η αναμέτρηση στην Καψόχωρα ξεκίνησε χωρίς γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά το δεύτερο ημίχρονο πρόσφερε ένα καταιγισμό τερμάτων. Ο Σταυρός μπήκε δυνατά, με τον Κιοσέογλου να πετυχαίνει χατ-τρικ (55', 63', 73'), βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 0-3. Η Καψόχωρα αντέδρασε στα τελευταία λεπτά, μειώνοντας σε 2-3 με γκολ του Αργυρόπουλου (83', 93'). Ωστόσο, ο Πατσιαβούρας στο 94' έβαλε το τελικό 2-4, διατηρώντας το προβάδισμα του Σταυρού.

Διαβατός – Μελίκη 2-6

Η Μελίκη έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, προηγήθηκε με 0-4 στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ του Πιπιλιάρη (14' και 31') και άλλα δύο του Μπουκουβάλα (25' και 40'). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαβατός προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας με τους Χαλβατζή (49') και Τσιολάκη (58'). Όμως, η Μελίκη δεν άφησε περιθώρια και με γκολ του Δημητρούση (70') και του Θεοχαρόπουλου (91') έκλεισε το παιχνίδι με ένα επιβλητικό 2-6.

Η Πατρίδα είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική, δίνοντας χρόνο στην ομάδα να προετοιμαστεί για τις επόμενες μάχες.

Η πρεμιέρα της Α' κατηγορίας χαρακτηρίστηκε από πολλά γκολ και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ομάδες όπως η Βέροια και η Μελίκη έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους, ενώ οι εκτός έδρας νίκες του Κοπανού και του Σταυρού προσδίδουν επιπλέον ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο υπόσχεται ακόμα περισσότερη δράση και ανατροπές.

Τα αποτελέσματα

Μακροχώρι – Κοπανός 0-1
Βέροια – Αγ. Γεώργιος 6-1
Νάουσα – Τρίκαλα 2-0
Καψόχωρα – Σταυρός 2-4
Διαβατός – Μελίκη 2-6
Ρεπό: Πατρίδα

Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική:

1. Βέροια: 3 βαθμοί (6-1, +5)
2. Μελίκη: 3 βαθμοί (6-2, +4)
3. Σταυρός: 3 βαθμοί (4-2, +2)
4. Νάουσα: 3 βαθμοί (2-0, +2)
5. Κοπανός: 3 βαθμοί (1-0, +1)
6. Καψόχωρα: 0 βαθμοί (2-4, -2)
7. Διαβατός: 0 βαθμοί (2-6, -4)
8. Άγιος Γεώργιος: 0 βαθμοί (1-6, -5)
9. Τρίκαλα: 0 βαθμοί (0-2, -2)
10. Μακροχώρι: 0 βαθμοί (0-1, -1)
11. Πατρίδα: 0 βαθμοί 

Επόμενη αγωνιστική (28/9, 16:00)

Πατρίδα – Μακροχώρι
Κοπανός – Βέροια
Αγ. Γεώργιος – Καψόχωρα
Τρίκαλα – Διαβατός
Μελίκη – Σταυρός
Ρεπό: Νάουσα

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69