tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Επιστροφή στη σκεπαστή για τους φιλάθλους της Βέροιας

Οι φίλαθλοι της Βέροιας επιστρέφουν φέτος στη σκεπαστή κερκίδα του γηπέδου τους, μετά την περσινή απαγόρευση λειτουργίας. Η σκεπαστή αδειοδοτήθηκε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επιτρέποντας στους οπαδούς να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας με άνεση.

Η σκεπαστή κερκίδα θα είναι η μοναδική που θα λειτουργήσει φέτος, δημιουργώντας έναν κεντρικό σημείο συνάντησης για τους φίλους της Βέροιας.

Στη θύρα των VIP (θύρα 2) θα φιλοξενηθούν οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διάρκειας, τα οποία κοστίζουν 300 και 150 ευρώ. Αυτή η θύρα θα προσφέρει καλύτερες θέσεις και προνόμια για όσους επιλέξουν αυτά τα εισιτήρια.

Τα φθηνότερα εισιτήρια διάρκειας, που κοστίζουν 50 ευρώ, θα επιτρέπουν την είσοδο στη θύρα 3, όπου θα βρίσκονται επίσης οι φίλαθλοι που αγοράζουν εισιτήριο την ημέρα του αγώνα. Στην θύρα 1, η οποία βρίσκεται στην πλευρά των παλαιών Σφαγείων, θα φιλοξενηθούν οι αθλητές των Ακαδημιών, ενισχύοντας την ενότητα της ομάδας και δίνοντας κίνητρο στους νεαρούς αθλητές να ζήσουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Η φετινή σεζόν για τη Βέροια υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές, με τους φιλάθλους να επιστρέφουν στη σκεπαστή και να στηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69