BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

ΕΠΣ Ημαθίας: Τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής

Η 5η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας φέρνει σημαντικές αναμετρήσεις, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μελίκη και Βέροια να τραβά τα βλέμματα, ενώ ομάδες όπως το Μακροχώρι και η Νάουσα έχουν στόχο να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

Μακροχώρι – Καψόχωρα

Το Μακροχώρι (7η θέση, 3 βαθμοί) επιστρέφει στην έδρα του μετά την ήττα από τη Νάουσα, με ξεκάθαρη ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες. Η γηπεδούχος ομάδα έχει δυναμικό κοινό που μπορεί να της δώσει ώθηση. Η Καψόχωρα (4η θέση, 6 βαθμοί) είναι επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της και διακρίνεται για τη μαχητικότητα και τη δυνατότητά της να δημιουργεί εκπλήξεις εκτός έδρας.

Διαβατός – Νάουσα

Ο Διαβατός (9η θέση, 3 βαθμοί) δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και χρειάζεται βαθμούς, όμως η Νάουσα (3η θέση, 9 βαθμοί) είναι ασταμάτητη μέχρι τώρα, με τρεις νίκες και μηδέν γκολ παθητικό (15-0 τέρματα). Αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τη Νάουσα, που αγωνιστικά υπερτερεί και αναμένεται να δώσει μάχη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Μελίκη – Βέροια: Ντέρμπι Κορυφής

Το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, όπου οι δύο πρωτοπόροι Μελίκη και Βέροια (αμφότεροι στους 12 βαθμούς) συγκρούονται για την κορυφή. Η Βέροια διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (19 γκολ) και τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων (+16), ενώ η Μελίκη, με τη δυνατή αμυντική της γραμμή (μόλις 4 γκολ κατά), δείχνει πως έχει και εκείνη σοβαρές βλέψεις για τον τίτλο. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα μπορεί να καθορίσει ποια ομάδα θα πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση.

Σταυρός – Πατρίδα

Η Πατρίδα (11η θέση, 0 βαθμοί) είναι σε δύσκολη θέση, χωρίς ακόμα να έχει κατακτήσει βαθμό στη σεζόν και με τη χειρότερη άμυνα (20 γκολ κατά). Ο Σταυρός (6η θέση, 4 βαθμοί), αν και δεν έχει σταθερή απόδοση, έχει τον πρώτο λόγο ως γηπεδούχος και μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Τρίκαλα – Κοπανός

Ο Κοπανός (8η θέση, 3 βαθμοί) είναι γνωστός για τη δύναμή του εκτός έδρας και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στα Τρίκαλα (5η θέση, 5 βαθμοί), που ξέρουν να αξιοποιούν την έδρα τους. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με αμφίρροπη εξέλιξη, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των αγώνων.

Ο Άγιος Γεώργιος (10η θέση, 1 βαθμός) έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική, κάτι που ίσως του δώσει χρόνο να ανασυνταχθεί, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία με σοβαρά αμυντικά προβλήματα (12 γκολ κατά).

Η 5η αγωνιστική υπόσχεται συναρπαστικές αναμετρήσεις, με τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι κορυφής, αλλά και στις μάχες των ομάδων που παλεύουν για βαθμούς σε δύσκολες συνθήκες.

Το πρόγραμμα

Μακροχώρι – Καψόχωρα
Διαβατός – Νάουσα
Μελίκη – Βέροια
Σταυρός – Πατρίδα
Τρίκαλα – Κοπανός
Ρεπό: Αγ. Γεώργιος

Βαθμολογία μετά την 4η Αγωνιστική:

1. Βέροια: 12 βαθμοί (19-3, +16) 
2. Μελίκη: 12 βαθμοί (16-4, +12) 
3. Νάουσα: 9 βαθμοί (15-0, +15)
4. Καψόχωρα: 6 βαθμοί (8-10, -2) 
5. Τρίκαλα: 5 βαθμοί (5-4, +1)
6. Σταυρός: 4 βαθμοί (5-8, -3)
7. Μακροχώρι: 3 βαθμοί (6-10, -4)
8. Κοπανός: 3 βαθμοί (4-7, -3)
9. Διαβατός: 3 βαθμοί (8-12, -4)
10. Άγιος Γεώργιος: 1 βαθμός (2-12, -10)
11. Πατρίδα: 0 βαθμοί (2-20, -18) 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69