BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Εντός Βέροια και Νάουσα, δοκιμάζεται στον Κοπανό η Μελίκη

Η 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣ υπόσχεται έντονα παιχνίδια, με τις ομάδες να διεκδικούν βαθμούς, είτε για να παραμείνουν στην κορυφή, είτε για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις τόσο για τα φαβορί του πρωταθλήματος όσο και για τις ομάδες που αγωνίζονται να βρουν το βηματισμό τους.

Στο παιχνίδι Νάουσα – Μακροχώρι, η Νάουσα, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Με δυνατό σύνολο και υψηλές φιλοδοξίες, στοχεύει να διατηρήσει το αήττητο. Αντίθετα, το Μακροχώρι έχει μείνει πίσω μετά από δύο εντός έδρας ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η Βέροια δείχνει να είναι ασταμάτητη, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, την καλύτερη άμυνα και την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζει την Καψόχωρα, η οποία μετά από μια ήττα στην πρεμιέρα, κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά με δύο νίκες. Παρόλο που έχει δείξει βελτίωση, δύσκολα θα μπορέσει να απειλήσει την φορμαρισμένη Βέροια, που φαίνεται έτοιμη να διατηρήσει το απόλυτο σε νίκες.

Η αναμέτρηση Πατρίδα – Διαβατός φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Η Πατρίδα βρίσκεται σε δεινή θέση, με δύο βαριές ήττες και 15 γκολ παθητικό, και η αμυντική της αστάθεια την κατατάσσει στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Ο Διαβατός, με δύο ήττες σε δύο παιχνίδια, αναζητά μια αναγκαία νίκη για να ανακάμψει, και αυτός ο αγώνας αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία.

Ο Κοπανός, αν και είχε μια ήττα στις καθυστερήσεις απέναντι στην Καψόχωρα, παραμένει επικίνδυνος αντίπαλος, καθώς έχει δείξει ανταγωνιστικότητα, βάζοντας δύσκολα και στην πρωτοπόρο Βέροια. Αντιμετωπίζει τη Μελίκη, η οποία μετρά τρεις νίκες με ευρύ σκορ και συγκαταλέγεται στα φαβορί του πρωταθλήματος. Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός, με τη Μελίκη να θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, αλλά τον Κοπανό να αποδεικνύει ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Τέλος, τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον Άγιο Γεώργιο, σε ένα ματς όπου τα Τρίκαλα έχουν τον πρώτο λόγο. Με μια νίκη εντός έδρας και μια ισοπαλία εκτός, αποτελούν πάντα δύσκολο αντίπαλο στο γήπεδό τους. Ο Άγιος Γεώργιος, με τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια, ψάχνει απεγνωσμένα το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του.

Το ρεπό της αγωνιστικής έχει ο Σταυρός.

Το πρόγραμμα

Νάουσα – Μακροχώρι
Βέροια – Καψόχωρα
Πατρίδα – Διαβατός
Κοπανός – Μελίκη
Τρίκαλα – Αγ. Γεώργιος
Ρεπό: Σταυρός

Η βαθμολογία

1. Βέροια: 9 βαθμοί (14-2, +12)
2. Μελίκη: 9 βαθμοί (14-3, +11)
3. Νάουσα: 6 βαθμοί (11-0, +11)
4. Καψόχωρα: 6 βαθμοί (7-5, +2)
5. Τρίκαλα: 4 βαθμοί (5-4, +1)
6. Σταυρός: 4 βαθμοί (5-8, -3)
7. Μακροχώρι: 3 βαθμοί (6-6, 0)
8. Κοπανός: 3 βαθμοί (3-5, -2)
9. Διαβατός: 0 βαθμοί (3-10, -7)
10. Άγιος Γεώργιος: 0 βαθμοί (2-12, -10)
11. Πατρίδα: 0 βαθμοί (0-15, -15)

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69