tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Οι τελευταίες πινελιές στο κτίριο των «Παιδιών της Άνοιξης» στην Πατρίδα

Οι εργασίες για το νέο κτίριο των «Παιδιών της Άνοιξης» στην Πατρίδα Ημαθίας βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, με τις τελευταίες πινελιές να διαμορφώνουν ένα πρότυπο κέντρο υποστήριξης και φροντίδας για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το έργο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία, ολοκληρώνεται χάρη στη συνεργασία πολλών εθελοντών και επαγγελματιών.

Με έντονους ρυθμούς πραγματοποιούνται οι τελευταίες εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου. Τα συνεργεία εργάζονται εντατικά στην ασφαλτόστρωση της πρόσβασης των χώρων, διασφαλίζοντας ότι η πρόσβαση στο κτίριο θα είναι άνετη και ασφαλής για όλους. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση χορτοτάπητα στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος θα προσδώσει μια φυσική αίσθηση και θα συμβάλει στην αισθητική του τοπίου.

Οι εργασίες δεν περιορίζονται μόνο στον εξωτερικό χώρο, καθώς συνεχίζονται και οι τελευταίες διαμορφώσεις στο εσωτερικό του κτιρίου. Οι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών, με την εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού που θα προσφέρει σύγχρονες υποδομές για την υποστήριξή τους.

Το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τη συμβολή πολλών εθελοντών, οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για να εξασφαλίσουν την ολοκλήρωση του κτιρίου. Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει τη δομή αυτή με θερμή υποστήριξη, και οι εθελοντές συμβάλλουν όχι μόνο με τη φυσική τους παρουσία, αλλά και με τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά.

Η μεγάλη ημέρα των εγκαινίων της νέας δομής έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου 2024. Στα εγκαίνια, θα παρευρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τιμώντας το σπουδαίο αυτό έργο. Η παρουσία του Πρωθυπουργού υπογραμμίζει τη σημασία της δομής αυτής τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ως ένα πρότυπο υποδομής για την υποστήριξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Το νέο κτίριο των «Παιδιών της Άνοιξης» θα προσφέρει μια νέα εποχή φροντίδας και στήριξης στα παιδιά και τις οικογένειές τους, προάγοντας την ισότητα και τη συμπερίληψη στην κοινωνία.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69