tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τίμησε την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας (φωτογραφίες, βίντεο_

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους τούρκους τέλεσε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022
μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων Ποντίων, στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Καλλιθέας Βεροίας (9.30πμ) και θα αμέσως μετά επιμνημόσυνο δέησης, κατάθεση στεφάνων και ομιλία στην πλατεία Καπετανίδη, μπροστά στο μνημείο του πόντιου Ακρίτα.

Στεφάνια κατέθεσαν εκτός από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, ο δήμος Βέροιας (ο αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης) και η Ελληνική Λύση (ο υποψήφιός της Βασίλης Κοτίδης).

Την ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νίκος Τομπουλίδης. Ξεκίνησε αιχμηρά την ομιλία του τονίζοντας ότι μια φορά τον χρόνο το μνημείο του Ακρίτα και της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Βέροια, περιμένει την εκδήλωση και τον κόσμο στη μνήμη των άδικα σφαγιασμένων ελλήνων του Πόντου αλλά κάποιοι βρίσκουν αφορμές και κάνουν την εκδήλωση αλλού. Εκτός από την ιστορική αναδρομή, ο κ. Τομπουλίδης στάθηκε στην ανάγκη διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας για να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλες γενοκτονίες.

Στο βίντεο η ομιλία 

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69