tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μικροί καλλιτέχνες και φύση: Η γιορτή ζωγραφικής στο Σέλι από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού

Η πλατεία του Σελίου μετατράπηκε σε έναν ζωντανό καμβά δημιουργίας και χαράς, με την εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας που είχε τίτλο «Δέντρο Πηγής Ζωής, Αιωνιότητας και Αναγέννησης». Η εκδήλωση συγκέντρωσε πολλούς κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής και δημιουργικότητας.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στη σύνθεση τέχνης και φύσης, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την τέχνη. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, τα παιδιά ζωγράφισαν σχέδια που αντλούν έμπνευση από τη φύση πάνω σε μπλουζάκια με το λογότυπο του Ομίλου. Αυτή η δραστηριότητα δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για δημιουργική έκφραση, αλλά και μια εκπαιδευτική εμπειρία για τους μικρούς καλλιτέχνες.

Η γνωστή ζωγράφος Βασιλική Καραμήτσου προσέφερε πολύτιμη καθοδήγηση στους νεαρούς συμμετέχοντες, ενθαρρύνοντάς τους να εξερευνήσουν και να εκφράσουν την αγάπη τους για τη φύση μέσω της τέχνης. Με την υποστήριξή της, τα παιδιά ανέπτυξαν τις ικανότητές τους και ανακάλυψαν νέες προοπτικές στη δημιουργική διαδικασία.

Η συμμετοχή των παιδιών, κυρίως των μελών του Ομίλου, ήταν εξαιρετική. Η εκδήλωση δεν περιλάμβανε μόνο ζωγραφική, αλλά και άλλες δραστηριότητες, όπως η διανομή συμβολικών δώρων που περιλάμβαναν γλυκά και είδη ζωγραφικής. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή, με την κοινότητα να δείχνει υποστήριξη και ενθουσιασμό για την πρωτοβουλία του Ομίλου.

Η εκδήλωση του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας αναδείχθηκε ως μια σημαντική στιγμή ενίσχυσης της κοινότητας και των δεσμών μεταξύ των μελών της. Με τη δημιουργική αυτή δραστηριότητα, ο Όμιλος συνέβαλε στην προώθηση της τέχνης και της εκπαίδευσης των παιδιών, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση και την ενίσχυση των κοινωνικών σχέσεων.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69