tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Μουσική και διασκέδαση μέχρι το πρωί στο River Party της Λίμνης Λογγά

Το βράδυ του Σαββάτου, η λίμνη Λογγά πλημμύρισε από μουσική και κέφι καθώς πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο River Party στο Λιμανάκι της περιοχής. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δασκιωτών, σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας.

Η βραδιά ήταν γεμάτη μουσική, με τους Χριώ, Τζιόρο Σωτήρη, Κουτσάντα Αντώνη και τον DJ Μανωλόπουλο να ανεβάζουν το κέφι. Οι μουσικοί, όλοι από το Δάσκιο και τα γύρω χωριά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κρατήσουν τον κόσμο ενθουσιασμένο μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό, με πολλούς να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η παρουσία των τοπικών καλλιτεχνών έδωσε μια ιδιαίτερη, παραδοσιακή νότα στην εκδήλωση, κάνοντάς την ακόμη πιο ξεχωριστή.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν hot dog και παγωμένα ποτά, που πρόσθεσαν μια γευστική διάσταση στην όλη εμπειρία.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν τέτοια που οι διοργανωτές εξέφρασαν την επιθυμία να καθιερωθεί το River Party ως θεσμός στην περιοχή. Οι κάτοικοι του Δασκίου και των γύρω χωριών ανυπομονούν ήδη για την επόμενη διοργάνωση.

Το River Party στη λίμνη Λογγά ήταν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, που κατάφερε να φέρει κοντά την τοπική κοινότητα. Με τέτοιες πρωτοβουλίες, η πολιτιστική ζωή της περιοχής αναζωογονείται, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69