tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Night Party από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φυτειάς

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με ένταση στην Φυτειά, καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειάς διοργανώνει ένα μοναδικό Night Party το Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ειδυλλιακό Τρανό Πηγάδι, μια όμορφη τοποθεσία που προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση.

Η ώρα έναρξης του party είναι 10:00 μ.μ., δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν τη βραδιά τους μέχρι αργά. Η είσοδος είναι 6 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτό, προσφέροντας μια προσιτή επιλογή για μια αξέχαστη βραδιά.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αναμένουν μια ζωντανή ατμόσφαιρα με δυνατή μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις. Το Τρανό Πηγάδι, με την πανέμορφη τοποθεσία του, υπόσχεται να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των party και όχι μόνο.

Το Night Party του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειάς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Αν είστε στην περιοχή, μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική βραδιά.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69