tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Φθινοπωρινό γλέντι στην Άμμο: Μια βραδιά γεμάτη παράδοση και κέφι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άμμου διοργάνωσε ένα παραδοσιακό γλέντι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στο Γήπεδο Άμμου, προσφέροντας μια φθινοπωρινή βραδιά γεμάτη ζωντάνια και χαρά. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην παράδοση και συγκέντρωσε πολύ κόσμο, μικρούς και μεγάλους, που ήρθαν να γιορτάσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της τοπικής κουλτούρας.

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλόξενη, με τις νότες της ζωντανής μουσικής να πλημμυρίζουν τον χώρο και να καλούν τους παρευρισκόμενους να χορέψουν. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση, χορεύοντας στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

Οι ήχοι από τα λαϊκά όργανα, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που θύμιζε άλλες εποχές, γεμάτες κέφι και γλέντι.

Η βραδιά ήταν γεμάτη χορούς και τραγούδια, με τους συμμετέχοντες να ενώνουν τα χέρια τους και να χορεύουν με ενθουσιασμό. Η ενέργεια και η χαρά ήταν διάχυτες, καθώς οι χορευτές κυριολεκτικά χόρευαν σε ρυθμούς που αναδείκνυαν την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά.

Μια ποικιλία εδεσμάτων ενίσχυσε την εμπειρία της βραδιάς, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να γευτούν τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας. Οι παρέες που μαζεύτηκαν γύρω από τα τραπέζια απόλαυσαν τις στιγμές.

Το παραδοσιακό γλέντι της Άμμου αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία για τους κατοίκους να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν και να κρατήσουν ζωντανή την παράδοση, αποδεικνύοντας ότι η πολιτιστική κληρονομιά είναι πηγή έμπνευσης και χαράς για όλους.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69