BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Υποδοχή του ερευνητή Yusuf Burak Dolu από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, είχε την χαρά να υποδεχθεί τον ερευνητή, αρχιτέκτονα και διαχρονικό συνεργάτη του σωματείου, Yusuf Burak Dolu.

Ο κ. Dolu είναι ο αρμόδιος αρχιτέκτονας για το έργο αναστήλωσης του Φροντιστηρίου Αργυρουπόλεως στον Πόντο, και βρέθηκε στη Νάουσα για ερευνητικούς σκοπούς.

Η υποδοχή του έγινε από τον πρόεδρο κ. Φανιάδη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μέλη της Λέσχης. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν οι τρέχουσες συνθήκες και μελλοντικά πλάνα, ενώ ανταλλάχθηκαν σκέψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας.

Ο ίδιος προσέφερε στο σωματείο αντίγραφα σημαντικών ιστορικών φωτογραφικών αρχείων, σε ανάμνηση της συνάντησης αυτής, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών και ξενάγηση στην ιστορική συλλογή της Βιβλιοθήκης.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψης υπήρξαν ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, με μέλη της Λέσχης και ανθρώπους της πόλης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69