BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Δυναμική έναρξη της εκπαιδευτικής και πολιτιστικής σεζόν στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με πλήθος συμμετοχών ξεκίνησε η εκπαιδευτική-πολιτιστική και παραδοσιακή χρονιά στις εγκαταστάσεις της Εύξεινου Λέσχης Βέροιας. Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης στο Πανόραμα Βέροιας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησε ένα απογευματινό γλέντι με γευστικές και μουσικοχορευτικές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους. Στόχος της Λέσχης είναι να προάγει την ιστορία, τη μουσική, τη διάλεκτο, το θέατρο, τη λαογραφία και άλλες πτυχές της ποντιακής παράδοσης μέσα από τα μαθήματα και τις δράσεις που θα λάβουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα δίδακτρα για τα μαθήματα είναι συμβολικά και προσιτά, με τις εγγραφές να συνεχίζονται στη Γραμματεία της λέσχης και στα τηλέφωνα 2331072060 (κάθε Κυριακή και Πέμπτη από τις 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.), 6973556255 (πρόεδρος), και 6984860096 (χοροδιδάσκαλος).

Ο πρόεδρος της Λέσχης ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική χρονιά και έδωσε το σύνθημα για το "ταξίδι" που μόλις ξεκίνησε, προσκαλώντας μέλη και φίλους να εξερευνήσουν τις ιστορικές, μουσικές και χορευτικές ομορφιές του Πόντου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Ημαθίας Κοτίδης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κων/νος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Τζήμα - Τόπη Συρμούλα και οι αντιδήμαρχοι Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, Ασλανίδης Λάζαρος.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για μια ακόμη χρονιά γεμάτη παράδοση, πολιτισμό και μάθηση, προωθώντας το πλούσιο ποντιακό πολιτισμικό απόθεμα.

 



methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69