tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υφαντίδου, Κολοκυθά, Τεσσαρομάτης στο Γκραν Πρι του Άργους Ορεστικού

kolokitha

Για ακόμη μια φορά το Αργος Ορεστικό θα αποτελέσει σημείο συνάντησης ορισμένων εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών. Στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει αύριο το 3ο Γκραν Πρι της σεζόν με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών. Η διοργάνωση είναι η ιδανική ευκαιρία για την επίτευξη ορίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, αλλά και πρόβα τζενεράλε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, στις 19-20 Ιουλίου.

yfantidou1

Από την Ημαθία ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Σοφίας Υφαντίδου (Φίλιππος) στον ακοντισμό, της Εύης Κολοκυθά (Αλεξάνδρεια) στο μήκος και του Γιώργου Τεσσαρομάτη (ΓΕ Νάουσα) στο ύψος.

Από την Ημαθία θα συμμετάσχουν ακόμη οι Θανάσης Χατζόπουλος (Φίλιππος), Γιώργος Στεφανής (ΓΕ Νάουσα) στα 110μ με εμπόδια, Βαλεντίνος Σιέντου (Φίλιππος) στα 80μ παμπαίδων, Ανδρομάχη Κωστογλίδου (Φίλιππος) στα 100μ με εμπόδια, Ιωάννα Στεφανή (ΓΕ Νάουσα) στο ύψος.

tessaromatis giorgos

Στις μικρότερες ηλικίες θα συμμετάσχουν οι Σοφία Σαμαρά (Φίλιππος) ακοντισμός κορασίδων, Κυριάκος Καζεπίδης και Κωνσταντίνος Τούφας (ΓΕ Νάουσα) στην σφαιροβολία παίδων, Ιωάννα Ιωάννου, Ίλζε Λογδανίδου, Πηνελόπη Ιωάννου, Δέσποινα Μπέσιου (ΓΕ Νάουσα), Ολυμπία Τζιμογιάννη, Μάρθα Τσίτσα (Φίλιππος) στα 80μ παγκορασίδων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69