tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"  Βέροιας.

Αθλητές, γονείς, μέλη του ΔΣ, επιστημονικοί συνεργάτες, εθελοντές και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο Cafe "FΟΥΕR" της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτης, Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς ευλόγησε κι έκοψε την βασιλόπιτα. Παράλληλα σε όλους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια. Τα φλουριά έπεσαν στον αθλητή Θωμά Καραγιάννη, που πήρε δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών και βιβλίο και ο διαιτολόγος Αθανάσιος Τόπης που πήρε δώρο ένα βιβλίο.

Στους τυχερούς προσέφερε το βιβλίο της με τίτλο "Βλέμμα Χαμηλά" η συγγραφέας Νίκη Κελεσίδου.

Το βιβλίο πραγματεύεται την αληθινή ιστορία του Ντάνιελ ενός παιδιού από την Γιουγκοσλαβία που φιλοξενήθηκε από την οικογένεια της Νίκης, την περίοδο του πολέμου.

«Πρόκειται για μια ιστορία εγκώμιο στην ανιδιοτελή προσφορά, την αγάπη και το αίσθημα ασφάλειας που έδωσε η οικογένεια της Νίκης στο παιδί αυτό από την εμπόλεμη ζώνη, που αξίζει να την διαβάσετε όλοι».

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου Ευαγγελία Γούσια, ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου Αλέξανδρος Καραϊωσήφ και ο εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Στέφανος Φασιάς.

Αναμνηστικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους αθλητές Νικόλαο Ραφαήλ Ντίσιο και Αφροδίτη Ζαφειρίου από τη Σκύδρα, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους αγώνες και προπονούνται υπό την επίβλεψη του Κωνσταντίνου Φερφέλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Θανάσης Δέλλας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Συρμούλα Τζήμα και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Βουλευτής Αναστάσιος Μπαρτζώκας κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69