tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την βασιλόπιτα έκοψε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Αιγές Βεργίνα» (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Νομού Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην αίθουσα του σωματείου, στις Εργατικές Κατοικίες Βέροιας, συγκεντρώθηκαν τα παιδιά – αθλητές του σωματείου, οι γονείς τους, τα μέλη του ΔΣ, οι ιατροί – επιστημονικοί συνεργάτες και προπονητές του σωματείου, φίλοι κι εθελοντές, εκπρόσωποι της τοπικής αρχής κ.α.

Η πρόεδρος του σωματείου Έφη Καραγιάννη απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στο έργο του σωματείου, που έχει ως σκοπό την ένταξη και την κοινωνικοποίηση των παιδιών – αθλητών.

Ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης έκοψε την βασιλόπιτα.

Στα παιδιά μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια. Το φλουρί έπεσε στην Κωνσταντίνα Τσουλτζίδου, που πήρε ως δώρο μια δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών.

Ένα δώρο όμως επεφύλασσαν και για τον αθλητή Νίκο Θεοχαρόπουλο, που ζει μόνος του και καταφέρνει να αντιμετωπίσει θαρραλέα την καθημερινότητα.

Όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση απόλαυσαν κρασί, συνομίλησαν μεταξύ τους και γεύτηκαν εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκαν τα μέλη του ΔΣ.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν: ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας, οι Αντιδήμαρχοι Βέροιας Συρμούλα Τζήμα, Λάζαρος Ασλανίδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η πρώην Βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μετά της συζύγου του, το ιδρυτικό μέλος του σωματείου Χρήστος Καραγιάννης, ο πρόεδρο της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η πρόεδρος των Παιδιών της Άνοιξης Νόρα Σαρκατζή, ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Γιώργος Μαντζώλας Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας και εκπρόσωπος του Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, η Αλίνα Μαυροπούλου από το γραφείο του Α. Βεσυρόπουλου κ.α.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69