tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε και από τον ΟΦΗ ο Φίλιππος

Ούτε με αντίπαλο τον ΟΦΗ κατάφερε να σημειώσει μια νίκη ο Φίλιππος. Ο Ο.Φ.Η. κέρδισε 3-0 και σημείωσε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Εκτός από το τρίποντο εξασφάλισε το πλεονέκτημα ισοβαθμίας απέναντι στον Φίλιππο ο οποίος στον Α΄γύρο είχε νικήσει με το ίδιο σκορ στο Ηράκλειο αλλά με συνολικούς πόντους 79-69. Ο ΟΦΗ ανέβηκε στους 6 βαθμούς και άφησε στην τελευταία θέση τον Φίλιππο με 3 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ είχε πολλές λύσεις στην επίθεση και πίεσε σε σερβίς και μπλοκ. Αντίθετα, ο Φίλιππος δεν είχε στη σύνθεση του το Σονάρι και έκανε ντεμπούτο ο Ντουντούδης. Παρά τα προβλήματα ο Φίλιππος πάλεψε το 1ο σετ και το 3ο σετ αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ που θα τον έβαζε στον αγώνα.

Στο 1ο σετ μέχρι τα μισά ο Φίλιππος είχε προβάδισμα ακόμα και με +4 (11-7) αλλά ο ΟΦΗ με σερί 3-0 ισοφάρισε 12-12. Τελευταία φορά στο σετ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 17-16 αλλά με όπλο το σερβίς ο ΟΦΗ έκανε νέο σερί 3-0 και προσπέρασε 19-17. Κράτησε το +2 μέχρι το τέλος και με 25-23 έκανε το 1-0.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Κρήτης επικράτησε εύκολα, ενώ στο 3ο σετ ο Φίλιππος πίεσε τους κρητικούς με προβάδισμα 14-11 και 18-15. Εκεί κόλλησε πάλι η υποδοχή του Φίλιππου. Ο ΟΦΗ με σερί 4-0 προσπέρασε 19-18, ενώ από το 19-19 ο ΟΦΗ έκανε σερί 6-0 για το 25-19 και το 3-0 σετ.

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-7, 16-15, 18-21, 23-25

2ο σετ: 3-8, 9-16, 14-21, 16-25

3ο σετ: 4-8, 16-13, 19-19, 19-25

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βέννος, Σαρακινίδης. Γραμματεία: Συρομάχου.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 16-25, 19-25)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γραμμενούδης, Στουτζίνσκι, Χρ. Στεφανίδης, Γιαράμπα, Βαρβεσιώτης, Γιάγκος / Μιχελάκης (λ), Σιούτης, Ντουντούδης, Κουπατσιάρης.

Ο.Φ.Η. (Κώστας Δεληκώστας): Ντεβούις, Αρπάχου, Βιέτζορεκ, Βαϊόπουλος, Τσέλιος, Βάργκας / Δαρίδης (λ.), Στεφανίδης, Κάλας.

*Το στατιστικό θα ενημερωθεί σύντομα.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης είπε: «Ο ΟΦΗ ήρθε με καλή ψυχολογία, εμείς προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά, αλλά παρά την προσπάθειά του Γιάγκου, δεν μπορείς να καλύψεις το κενό του Σονάρι με τίποτα. Δεν είχαμε καθόλου επίθεση από το κέντρο, όταν ήταν μπροστά ο Γιάγκος, μας πίεσαν πάρα πολύ στο σερβίς, προσπαθήσαμε να παίξουμε λίγο μπλοκ άμυνα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν πάρα πολύ καλοί στην επίθεση. Τα κενά που φύγαμε μπροστά στο παιχνίδι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό γιατί καμία φορά από την πίεση , κάνεις λάθος.Όταν ο Βαρβεσιώτης είναι 21 χρονών, δεν μπορείς, παρά το ταλέντο και τις βοήθειες που προσφέρει να περιμένεις πολλά πράγματα. Ο μόνος έμπειρος αθλητής που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Χρηστος Στεφανίδης και ο Στουτζινσκι Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, τα έδωσαν όλα, τους ευχαριστω για την προσπάθειά τους. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουν φύγει τόσοι παίκτες και εμείς να είμαστε ακόμη «ζωντανοί». Χάσαμε σήμερα, αλλά δεν θα χάσουμε ποτέ με «08», με «10» από μια ομάδα, που μπορούμε να την παίξουμε. Απλώς παίζεις με ένα σημείο και νομίζω πως άξια κέρδισε ο ΟΦΗ. Εμείς πάντως δεν τα παρατάμε, μέχρι να μας πουν κάποιοι “παρατήστε τα”»

Στη συνέχεια ο ο τεχνικός του Φιλίππου αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες της ομάδας του: «Είμαστε ήδη στον τοίχο και όχι απλά με την πλάτη στον τοίχο! Το θέμα είναι όμως πως και στον τοίχο να είσαι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Άμα έρθουνε μέχρι τη Δευτέρα, τρεις Ιρανοί αθλητές, εκ των οποίων θα παίζουν οι δύο, μπορούν έστω να βοηθήσουν σε κάποια σημεία πουυ κολλάει η ομάδα. Αλλά αυτή είναι η ομάδα, την οποία δεν την επέλεξα εγώ… Όπως μου την έδωσαν, είμαι υποχρεωμένος ως επαγγελματίας, όχι ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθεροι είναι αυτοί που έρχονται και φεύγουν, να την πάω όσο πιο μακριά μπορώ… Τα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα, αλλά πάμε να παίξουμε ελεύθερα και με το κεφάλι ψηλά! Εξάλλου νομίζω πως εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα. Πορεύομαι με ό,τι «εργαλεία» έχω, τα παιδιά ήταν συγκινητικά, αλλά δεν έχουμε τον παίκτη που θα τελειώσει κάποιες φάσεις στα δύσκολα, όπως είχε σήμερα ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον Κώστα Δεληκώστα και στην ομάδα του που ενισχύθηκε και κάνει μία προσπάθεια με πολλά όπλα. Επαναλαμβάνω λοιπόν, άλλοι παλεύουν με «πολυβόλα» κι άλλοι με «τόξα». Το θέμα είναι να καταλάβουμε τι θέλουμε αυτή την στιγμή από τη Volleyleague…» δήλωσε απογοητευμένος ο Τάκης Χριστοφορίδης, που εξέφρασε κι ένα παράπονό του: «Που είναι ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι να έρθουν να δούνε την ομάδα; Κανένας, αδιαφορία πλήρης! Να παίζουμε με τον ΟΦΗ ένα ντέρμπι και να μην έρχονται να δούνε έναν αγώνα της Volleyleague. Άμα αρχίσουν οι εκλογές, τότε έρχονται… Δεν μου αρέσει να μιλάω πολιτικά, γιατί δεν είμαι κι από εδώ, είμαι από την Σκύδρα, αλλά για μένα τόσο ο Δήμαρχος, όσο και το υπόλοιπο συμβούλιο, είναι απαράδεκτοι".

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε μετά το παιχνίδι: "Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και μετά θα κάνουμε ταμείο. Υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την 6η θέση και θα το προσπαθήσουμε. Τώρα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο μας, με τη Σύρο και θα το παλέψουμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69