tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον ΟΦΗ θα φιλοξενήσει ο Φίλιππος

Με το ντέρμπι της "επιβίωσης" που θα γίνει στην Βέροια ανοίγει την Κυριακή το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Φιλίππου και του ΟΦΗ. (Δ.Βικέλας, Βέροια, 11η αγωνιστική, 30/1, 17:00, ΕSAP Volley League ΤV)

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και για το γόητρο και για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς αλλά ο Φίλιππος έχει πλεονέκτημα μέχρι στιγμής λόγω της νίκης που σημείωσε στην Κρήτη στον Α γύρο.

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Χριστοφορίδης είπε: "Θέλουμε να σημειώσουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας. Θα το παλέψουμε και όπως δείξαμε με τον Παναθηναϊκό είμαστε σε καλή κατάσταση".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ο βαθμός που πήραμε με την Κηφισιά μας δίνει φτερά. Είχαμε μια χαμένη ευκαιρία στο ται-μπρέικ να πάρουμε και τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν όμως. Η ομάδα δείχνει να ανακάμπτει. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Θέλουμε το τρίποντο, εναντίον της Βέροιας, για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Εχουμε ακόμη μικρές, αλλά μαθηματικές ελπίδες ακόμη για τη εξάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί για να κερδίσουμε και θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ο Δεληκώστας έκανε αναφορά και στους δυο Αμερικάνους του ΟΦΗ, το David Wieczorek και το Randy Deweese. Οπως είπε «ο Dave (Wieczorek) είναι ένα παιδί που ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα. Ηταν σε καλές ομάδες στην Ευρώπη και σε καλό Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Εχει τις βάσεις και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Το ίδιο και ο Randy (Dewesse). Εχει επανέλθει στο 100% και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα στη Βέροια».

Με τη σειρά του, ο λίμπερο του ΟΦΗ, Ακης Δαρίδης, ανέφερε πως «έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι στην Κηφισιά. Ο καινούργιος παίκτης μας έχει βοηθήσει πολύ. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τη Βέροια. Εχουμε βελτιωθεί αρκετά σε κάποια κομμάτια. Τώρα κοιτάζουμε μόνο τις νίκες απο εδώ και πέρα. Στη Βέροια το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας.Θα πάμε για να δώσουμε το 100% για να το πάρουμε».

Την αποστολή του ΟΦΗ στη Βέροια, θα συνοδεύει ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69