tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι επιδόσεις του ΣΧΟ Βέροιας στο Βαλκανικό Κύπελλο & Κύπελλο Ελλάδος στο Σκι Δρόμων Αντοχής

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιανουαρίου 2022, διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, Βαλκανικό Κύπελλο (FIS) & Κύπελλο Ελλάδος στο Σκι Δρόμων Αντοχής (Langlauf). Τον αγώνα οργάνωσε ο τοπικός σύλλογος ΕΟΣ Νάουσας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ). O ΣΧΟ Βέροιας συμμετείχε με 6 αθλητές:

Στην κατηγορία Παίδων (U15) ο αθλητής του ΣΧΟ Βέροιας Χρήστος Γιαννουλάκης με εξαιρετική επίδοση κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Κύπελλο Ελλάδος τις δύο ημέρες του αγώνα, ενώ αντίστοιχα στους διεθνείς αγώνες κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια και ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής στην κατηγορία του.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε ο Νταούφας Νικήτας με μία 13η θέση στον διεθνή αγώνα το Σάββατο και μία 16η θέση την Κυριακή. Ενώ ο Τσομπάνης Συμεών-Γεώργιος κατετάγη 14ος και τις δύο ημέρες.

Στην Κατηγορία των Παμπαίδων (U12) o Γιώργος Γιαννουλάκης κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην κατηγορία των Κορασίδων (U15) η Ευτυχία Κόγια κατέκτησε την 10η θέση στον διεθνή αγώνα το Σάββατο και την 9η θέση την Κυριακή.

Τέλος ο προπονητής Πέτρος Παλουκίδης, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά, συμμετείχε στην κατηγορία των ανδρών (10χλμ) τερματίζοντας 18ος το Σάββατο και 19ος την Κυριακή.

Επόμενο ραντεβού στις 13 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου για το Κύπελλο Ελλάδος που διοργανώνει ο ΣΧΟ Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69