tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η ΟΧΕ τίμησε τη μνήμη του Χρήστου Καψάλη σε εκδήλωση στη Βέροια

Το Σάββατο, στον Πολυχώρο Ελιά στη Βέροια, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) τίμησε τη μνήμη του αείμνηστου Χρήστου Καψάλη, ο οποίος υπήρξε σημαντικός παράγοντας του αθλήματος και και του Φιλίππου Βέροιας. Ο Χρήστος Καψάλης είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ και ήταν στενός συνεργάτης των σημερινών διοικούντων της Ομοσπονδίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία του Χρήστου Καψάλη για το άθλημα και την πόλη της Βέροιας, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους βασικούς υποστηρικτές της χειροσφαίρισης. «Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Καψάλη, ενός στυλοβάτη του αθλήματος στη μητρόπολη του χάντμπολ, στη Βέροια,» δήλωσε ο κ. Γκαντής. Επίσης, τόνισε ότι αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το χάντμπολ στην πόλη και επεσήμανε τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προσπάθεια αυτή. Επίσης υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθούν οι πυρήνες του χάντμπολ σε όλη την επικράτεια, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και συνέχισης της προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού της Βέροιας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Χρήστο Καψάλη, λέγοντας: «Τιμούμε τη μνήμη του Χρήστου Καψάλη, που άφησε το στίγμα του στο χάντμπολ. Ήταν ένας άνθρωπος ευφυής, με χιούμορ, που έδινε λύσεις στα προβλήματα». Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στο πλευρό της ΟΧΕ για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μίλησε για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Χρήστου Καψάλη, τονίζοντας ότι «μπορεί να έφυγε νωρίς από κοντά μας, αλλά δεν έχει φύγει από το μυαλό και την καρδιά μας».

Αναγνώριση των Ανθρώπων του Χάντμπολ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Στην ίδια εκδήλωση, η ΟΧΕ βράβευσε όλους τους ανθρώπους του χάντμπολ που εκλέχθηκαν στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2023 και κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

Στέλιος Αγγελούδης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης- A’ Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής- πρώην Πρόεδρος ΟΧΕ)

Μιχάλης Τζαφερόπουλος (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βέροιας- Διεθνής Διαιτητής)

Σάββας Καρυπίδης (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Κατερίνης- Ολυμπιονίκης- πρώην αρχηγός Εθνικής Ανδρών)

Σοφία Ναϊσίδου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νέας Ιωνίας- Πρώην διεθνή αθλήτρια- επί σειρά ετών προπονήτρια του ΟΦΝ Ιωνίας και νυν γενικός αρχηγός)

Γιώργος Μπαμπαράτσας (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης Πανοράματος- Πυλαίας- Πρόεδρος ΑΕΣΧ Πυλαίας)

Απολογισμός Δεκαετίας

Μετά τις βραβεύσεις, προβλήθηκε ένα βίντεο που περιείχε τον απολογισμό των τελευταίων δέκα χρόνων, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές, αγωνιστές, και κοινωνικές και πολιτικές επιτυχίες του αθλήματος.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69