tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Βέροια: Επανεκλογή Στέλιου Αγγελούδη ως τακτικού εκπροσώπου της ΟΧΕ στην ΕΟΕ

Ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων- μελών της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Πρόεδρος και Γραμματέας της ΓΣ εκλέχθηκαν ομόφωνα οι Νίκος Ζαλώνης (ΑΣΕ Δούκα) και Βαγγέλης Πάλλης (ΕΣΝ Βριλησσίων) αντιστοιχα. 

Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης εισηγήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. τις τροποποιήσεις του κανονισμού εγγραφών- μεταγραφών, οι οποίες υπερψηφίστηκαν με 53-1. 

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες με τη συμμετοχή 55 αντιπροσώπων για την ανάδειξη ενός τακτικού και ενός αναπληρωτή αυτού για την εκπροσώπηση της ΟΧΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης επανεκλέχθηκε ως τακτικός εκπρόσωπος της ΟΧΕ στην ΕΟΕ για 7η φορά (από το 2000) με 53 ψήφους και ποσοστό 97%

Ο Κώστας Σταματιάδης επανεκλέχθηκε ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ για 3η φορά (από το 2016) με 51 ψήφους και ποσοστό 93%

Ο Μάριος Λουκάτος για τη θέση του αναπληρωματικού εκπροσώπου στην ΕΟΕ έλαβε 3 ψήφους και ποσοστό 5% 

Ο Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: "Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένεια του αθλήματος για την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Είναι μεγάλη τιμή να υπηρετώ ως εθελοντής -όπως κάνω επί σειρά ετών- το Ολυμπιακό κίνημα. Έχουμε ανάγκη να υπάρχουν και να είναι κτήμα του Παγκόσμιου Πολιτισμού οι Ολυμπιακές Αξίες και γι' αυτές θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά. Δεν ξεχνώ όμως ότι στις άμεσες και βασικές προτεραιότητες μου στο χώρο του αθλητισμού είναι η πρόοδος του αθλήματος μου και η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης". 

Ο Κώστας Σταματιάδης σχολίασε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που για 3η συνεχόμενη φορά τα σωματεία μας καθολικά υποστήριξαν την υποψηφιότητα μου. Είναι κάτι που γεννάει ακόμη περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να δικαιώσω την επιλογή τους". 

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής επεσήμανε:  "Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιπροσώπους των σωματείων- μελών μας για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες.  Θέλω να συγχαρώ τον Στέλιο Αγγελούδη και τον Κώστα Σταματιάδη για την επανεκλογή τους. Είναι τιμή να μας εκπροσωπεί στην ΕΟΕ ο Στέλιος Αγγελούδης για πολλαπλούς λόγους: αθλητικούς και πολιτικούς. Είναι πολύ σημαντικό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να εκπροσωπεί το χάντμπολ στην ΕΟΕ, Μετά από δική του πρόταση υπήρξαν ομοσπονδίες -μεταξύ αυτών και η δική μας- που επωφελήθηκαν της κάλυψης των αμοιβών των ομοσπονδιακών προπονητών και έτσι είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Γάλλο Γκι Πετιτζιράρ που σχεδίασε σε συνεργασια με τους Ελληνες Τεχνικους συμβουλους, το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα με τα γνωστά σημαντικά αποτελέσματα, τις προκρίσεις τριων Εθνικών ομάδων στις τελικές φάσεις EURO το 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία μας. 
Όσον αφορά τον Κώστα Σταματιάδη είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και πολύτιμος συνεργάτης και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις". 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69