BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ζαφειράκης Νάουσας: Δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Ζαφειράκης Νάουσας, μετά την πρόσφατη ήττα στην έδρα του από τον Ολυμπιακό, καλείται το Σάββατο στις 16:00 να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ισχυρή ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την Handball Premier που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Η ομάδα της Νάουσας, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με ανάμεικτα αποτελέσματα, βρίσκεται τώρα μπροστά σε μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της χρονιάς.

Ο αντίπαλός της, η ΑΕΚ, όχι μόνο έχει ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, αλλά στοχεύει να παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με μια νίκη, έστω και αν έχει παίξει έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Η Ένωση προετοιμάζεται επίσης για τις διπλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Τζούνιορ Φαζάνο για το European Cup, και η νίκη το Σάββατο θα της δώσει το ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει αυτών των αγώνων.

Ο Ζαφειράκης, γνωρίζοντας το ρόλο του αουτσάιντερ, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία απέναντι σε μια φορμαρισμένη ΑΕΚ. Παρά την πίεση και το φαβορί της αναμέτρησης, η ομάδα της Νάουσας έχει δείξει σε προηγούμενα ματς πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να παλεύει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αν και η εμπειρία και το βάθος του ρόστερ της ΑΕΚ την καθιστούν τον απόλυτο κυρίαρχο.

Για τον Ζαφειράκη, το Σαββατιάτικο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα να συνεχίσει την προετοιμασία του για τα επόμενα κρίσιμα ματς της σεζόν.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Γερουλάνος - Γερουλάνος.

Δείτε το ματς εδώ

 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69