tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήρε ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη η Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες)

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πήρε η Βέροια στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β σε εξ αναβολής παιχνίδι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφτασε στην ισοφάριση και πήρε τον πολύτιμο για την συνέχεια βαθμό.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τέρματα. Το ματς ήταν ισορροπημένο και οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά. Η Βέροια είχε μια κεφαλιά του Ιωάννου στο 9’ που κατέληξε άουτ και μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 32’. Μετά από σέντρα του Γιουκούδη, η μπάλα έφτασε στον Ιωάννου ο οποίος από κοντά σούταρε άουτ.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός. Είχε δυο σουτ με τον Χατζηστραβό (στο 12’ και στο 23’) και άλλα δυο με τον Κωττά στο (στο 13’ και στο 18’) μέσα από την περιοχή που δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό και στο 66’ άνοιξε τον σκορ. Μετά από κάθετη πάσα, ο Μπράντοβιτς βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης και με σουτ σημείωσε το 1-0.

Η Βέροια απάντησε άμεσα. Στο 77’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι και ο Μπουόλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 76’ πλησίασαν στο δεύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Τσοπούρογλου ο Δαρέλας πηρε την κεφαλιά αλλά ο Βενετικίδης απόκρουσε εντυπωσιακά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αργυρός (Κόλλιας, Λιόντος)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης (71’ Τσοπούρογλου), Κωττάς, Μιχαηλίδης, Γιαξής (46’ Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σπυράκος, Χατζηστραβός (89’ Κουλούρης), Πανίδης (46’ Μπράντοβιτς).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (70’ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (78΄Κασέμι), Γιουκούδης (88’ Μουχάλης), Ιωάννου (70’ Ελευθεριάδης), Μπουόλι..

Δηλώσεις Μπαξεβάνου

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69