tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' η Βέροια

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Β' η Βέροια την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι (1.45μμ). Πρόκειται για το εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και θεωρείται κομβικής σημασίας διότι αν "κολλήσει" ένα ακόμη τρίποντο η Βέροια απομακρύνεται αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

Εκτός αποστολής έμειναν από αυτό το κρίσιμο ματς οι Ορφανίδης, Στίκας και Παπαχρήστος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Οι τρεις αθλητές δεν προπονήθηκαν επειδή τους οφείλονται χρήματα και ο προπονητής τους άφησε εκτός αποστολής.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βενετικίδης, Ιωαννίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης, Μουχάλης, Καψάλης, Ελευθεριάδης, Ισαακίδης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Κασέμι, Ζιώγας, Μπελεβώνης, Μανωλιούδης, Περδίκης, Μπαϊντού, Γιουκούδης, Ιωάννου, Μπουόλι, Μασούρας, Ζε Εσσόνο.

Ο ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το σημαντικό «διπλό» στην Καρδίτσα και βρίσκεται στην έκτη θέση του ομίλου του με 30 βαθμούς σε 17 παιχνίδια.

Μετά την σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το τεχνικό team κατέληξε στην εξής 20μελή αποστολή:

Ταλιχμανίδης , Μοναστηρλής, Παναγιώτου , Κωττάς, Μιχαηλίδης, Τσαούσης , Αχμέντ, Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης, Πανίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69