tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την "σκότωσε" ο Γαβριηλίδης - Νέα ήττα της Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με δυο γκολ του Γαβριηλίδη στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια έχασε από τη Νίκη Βόλου με 0-2. Η "Βασίλισσα" μπορούσε να πάρει κάτι αλλά έχασε πέναλτι ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ αλλά ούτε και κλασσικές ευκαιρίες. Η Βέροια επέλεξε να παίξει συντηρητικά και με ένα σχήμα 4-4-2 έδωσε χώρο στον αντίπαλο και τον περίμενε στο μισό γήπεδο.

Η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατόρθωσε να βρει ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία της Βέροιας. Είχε δυο ελεύθερα σουτ, στο 33’ με τον Γαβριηλίδη και στο 38’ με τον Κάσσο αλλά το πρώτο κατέληξε άουτ και το δεύτερο εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Βενετικίδη.

Η Βέροια από την πλευρά έψαξε τρόπους να βγει σε κόντρα επιθέσεις μετά από αποτελεσματικές άμυνες αλλά δεν ανησύχησε τη Νίκη Βόλου. Ένα σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ στο 40’ ήταν ότι καλύτερο είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος διατηρήθηκε το ίδιο σκηνικό. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με χλιαρή κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, του Κρητικού (μπλόκαρε εύκολα ο Βενετικίδης) και έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη όταν με προβολή από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, μετά από πάσα του Ολιζόλα.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 65’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Γαβριηλίδη.  Η Βέροια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Μπελεβώνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ορφανίδης αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Η Νίκη είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 83’ όταν ο Παναγιωτίδης βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή της Βέροιας αλλά το σουτ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 85’ μετά από σέντρα του Παναγιωτίδη, ο Γαβριηλίδης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Βενετικίδης μπλόκαρε.

Στο 88’ η Νίκη σημείωσε το 0-2. Ο Γραβριηλίδης βγήκε μόνος, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεχαγιάς (Φράπος, Κουφός)

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (84’ Κατσούκης), Στίκας, Μπλέτσας (777’ Ισαακίδης), Καψάλης, Μπουόλι (60’ Μπαϊντού), Ιωάννου (60’ Μπελεβώνης), Γιουκούδης, Ορφανίδης, Μπουκουβάλας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Λογαράς (90’ Γρομητσάρης), Ανδρέου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης (90’ Μέτσε), Κρητικός (71’ Τοπαλίδης), Τζιώρας (90’ Κριμιτζάς), Ολαϊζόλα (60’ Τσουκαλάς).

Δηλώσεις προπονητών

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69