tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Ορφανίδη κόντρα στη Νίκη Βόλου η Βέροια - Χωρίς τρεις οι Βολιώτες

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει την Κυριακή το μεσημέρι η Βέροια. Στις 2.45μμ θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, αναζητώντας μια νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας και θα δώσει βαθμολογική ανάσα.

Ο αντίπαλος είναι ομάδα της πρώτης τετράδας αλλά παρόλα αυτά η Βέροια έχει δείξει ότι αν βρει τον ευατό της μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Αγωνιστικά, η επιστροφή του Ορφανίδη δίνει δυναμική στην Βεροιώτικη ομάδα. Στον αντίποδα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κολλαράς και Περδίκης και ο Ελευθεριάδης που ένιωσε ενοχλήσεις.

Στην αποστολή της ομάδας ο Σπύρος Μπαξεβάνος πήρε τους: Βενετικίδη, Παπαδόπουλο, Παπαχρήστο, Ντουμάνη, Μουχάλη, Καψάλη, Στίκα, Ζε Εσσόνο, Μπλέτσα, Μπουκουβάλα, Κασέμι, Ζιώγα, Μπελεβώνη, Ισαακίδη, Κατσούκη, Μπαϊντού, Γιουκούδη, Ιωάννου, Μπουόλι, Ορφανίδη.

Χωρίς Μιράντα, Σιαφά, Ροχάνο η Νίκη

Με τρεις σημαντικές απουσίες έρχεται στην Βέροια η Νίκη Βόλου. Στην αποστολή δεν είναι ο Ροχάνο λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο και οι Μιράντα-Σιαφά που προτιμήθηκε να μείνουν εκτός μετά τις υποχρεώσεις τους με την εθνική τους ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τοπαλίδης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Δημητρίου, Δεληζήσης, Λογαράς, Μέτσε, Κριμιτζάς, Ολαϊζόλα, Τζιώρας, Μπάλλας Μπουργάνης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69