tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκρανέρο: Ικανοποιημένος από τη νίκη και τους παίκτες του

granero platanias

Ικανοποιημένος ήταν μετά το ματς τόσο από την νίκη όσο και από τους παίκτες του ο τεχνικός της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. στις δηλώσεις του σημείωσε:"Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τους παίκτες μας. Υπάρχουν ματς που μπορείς να παίξεις καλά ή όχι αλλά σήμερα οι παίκτες μου έδειξαν πάθος, επαγγελματικότητα. Το ματς ήταν περίπλοκο και ανταποκριθήκαμε θετικά. Το ματς ήταν περίπλοκο διότι αυτό το ματς έδωσε αξία στον βαθμό του Ατρομήτου. Είμασταν ικανοποιημένοι και από το ματς του ΠΑΟ. Δεν μας ενδιέφερε ο αντίπαλος και ο βαρύς αγωνισιτκός χώρος αλλά μόνο η τύχη".

Σε ερώτηση για κενά στην άμυνα, είπε "δεν συμφωνώ μαζί σας. Θυμάστε μόνο τις ευκαιρίες του αντιπάλου κι όχι τις δικές μας. Δεν μπορείς να είσαι σε όλο το ματς καλύτερος. Παίξαμε 60' λεπτά σε υψηλό επίπεδο. Μετά κάναμε αλλαγές και στην συνέχεια θέλαμε να κρατήσουμε την οργάνωση έχοντας στο μυαλό μας και το δύσκολο ματς που έρχεται. Είναι δεύτερο ματς που κρατάμε το μηδέν πίσω και δημιουργούμε ευκαιρίες μπροστά".

Σε ερώτηση για το αν η σημερινή νίκη αλλάζει τους στόχους της ομάδας είπε ότι είναι ο πιο αισιόδοξος από όλους και κοιτάζει ψηλά στην βαθμολογία. "Μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. δεν ρισκάρω να πω ότι πάμε για την πεντάδα. Όταν ήρθα ο στόχος ήταν να σωθούμε".

Για την μεταγραφική περίοδο είπε ότι δεν γίνεται καμιά συζήτηση αυτή την εποχή. "Απαγορεύσαμε σε όλους να μιλάνε για μεταγραφές. Κοιτάμε τα τρία ματς μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα μιλήσουμε για μεταγραφές.

Για το θέμα του Γεωργιάδη είπε ότι μίλησε μαζί του και του είπε ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και την εβδομάδα που θα έρθει θα αντιμετωπιστεί με ηρεμία.

xristopoulos

Ο Γιάννης Χριστόπουλος

Ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης  Χριστόπουλος σημείωσε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία κουραστικά ταξίδια. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με παίκτες λιγότερους. Ήμασταν επιβαρυμένοι. Δεν μπήκαμε δυνατά, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και δεχθήκαμε γρήγορο γκολ. Στο δεύτερο πιστέψαμε το ματς, βάλαμε την μπάλα κάτω, κάναμε ανάπτυξη από πίσω, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία και αμέσως μετά ο αντίπαλος έβαλε δεύτερο γκολ. Δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέχρι τις καθηστερήσεις. Δικαιούμασταν ένα γκολ".

Για τα συνεχή ματς, ο κ. Χριστόπουλος είπε ότι οι ομαδες πρέπει να συνηθίσουν σε πολλά παιχνίδια ενώ ένας δεύτερος παράγοντας είναι το βάθος πάγκου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69