tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καντιμοίρης: "Στόχος μου η Εθνική" - Βέρτζος: "Νίκη με καλή μπάλα, παρά την κούραση"

kantimoiris diloseis

O παίκτης της Βέροιας, Γιώργος Καντιμοίρης, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν μπάλα χωρίς σκοπιμότητες. "Συχαρητήρια στις δυο ομάδες που προσπαθήσανε να κερδίσουν το παιχνίδι χωρίς σκοπημότητες. Αυτό στην Ελλάδα είναι σπάνιο. Εμείς ως Βέροια κερδίζαμε 2-0 και δεν κάναμε καθυστερήσεις. Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Σήμερα χρειάστηκα λίγο παραπάνω από άλλα παιδιά. Αυτή είναι η δουλειά μας, προσπαθούμε να είμαστε καλοί για την ομάδα μας. Κι άλλο παίκτες πήγαν καλά. Είμουν συγκεντρωμένος στον στόχο. Μέσα από τις νίκες της ομάδας ξεχωρίζουμε κι εμείς. Φέτος έχω βάλει ένα στόχο που είναι η Εθνική Ομάδα και θα προσπαθήσω να τον πετύχω. Είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Από πέρσι που άρχισα να παίζω βασικός έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στόχος να είμαι σε κάθε ματς καλύτερος".

Για την Βέροια είπε ότι μετά από πέντε ματς πήρε μια σπουδαία νίκη και οι παίκτες είναι πολύ ευχαριστημένοι. "Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει την φόρμα της".

Με τη σειρά του ο Άγγελος Βέρτζος ανέφερε πως ήταν μία σημαντική νίκη γιατί οι παίκτες ήταν αρκετά κουρασμένοι. "Ήταν μια σημαντική νίκη με καλό ποδόσφαιρο παρά την κούρασή μας. Ήταν ένα εντός έδρας παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε και μπάλα. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να φυλάξουμε το σκορ, να κοιτάξουμε την τακτική μας και ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο Καντιμοίρης". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69