tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψε στις νίκες η Βέροια - Κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά

veria platanias2

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Με γκολ των Μπαλάφα, Κάμπορα, κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά ο αντίπαλος είχε δυο δοκάρια.

Η Βέροια πήρε από την αρχή του ματς τον έλεγχο και στο 9' άνοιξε το σκορ. Ο Ντουμίτρου έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κάμπορα με τακουνάκι γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπαλάφας αμαρκάριστος με κοντινό σου έγραψε το 1-0. Η Βέροια πριν το σκολ είχε άλλ μια καλή στιγμή. Στο 7' τετ α τετ του Ντουμίτρου από τα δεξιά, ο Ολιμπά δεν αντέδρασε σωστά αλλά ο Μπανανά διόρθωσε την κατάσταση πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 16' η Βέροια άγγιξε το δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μια κόντρα έξω από την περιοχή του Πλατανιά, η μπάλα έφτασε στο Ντουμίτρου ο οποίος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Ολιμπά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Η Βέροια συνέχισε να αναζητά το δεύτερο τέρμα. Στο 26' σουτ του Κλατσά μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ Στο 31' ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ, ο Κάμπορα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάλι άουτ. Στο 35' ο Κάμποραα έστρωσε στον Καλτσά, αυτός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η μοναδική απειλή για τον Πλατανιά σημειώθηκε στο 44'. Ήταν ένα σουτ του Τετέ που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και στο 55' δημιούργησε μια καλή στο 55' όταν πέρασε ανάμεσα από Μπανανά - Δημήτρη και σούταρε άουτ. Στο 57' σέντρα του Κάμπορα από τα δεξιά στην αντεπίθεση, ο Ντουμίτρου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ολιμπά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 58' είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά! Ο Μιλούνοβιτς έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσουράκη, αρχικά ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια η προβολή του επιθετικού του Πλατανιά προσέκρουσε στο δοκάρι!

Στο 60' η Βέροια σημείσε το 2-0 με κοντινό σουτ του Κάμπορα. Η φάση ξεκίνησε όταν ο Μπεν πραγματοποίησε το σουτ από τον άξονα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Ολιμπά απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Κάμπορα από κοντά έκανε το 2-0.

Μετά το 2-0, η Βέροια έδωσε χώρο στον Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκν ψηλά και στο 78' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ζαραδούκας έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη! Στην συνέχεια της φάσης ο Ζιλβάν έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 80' είχαμε άλλη μια καλή στιγμή για τον Πλατανιά. Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζιλβάν, ο Καντίμοίρης πετάχτηκε στο παραθυράκι του και απόκρουσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ακρίβος, Κούλα)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος (69' Όστοϊτς), Αμαραντίδης, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βάσκες (65' Βεργώνης), Μπαλάφας, Καλτσάς, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπαργκάν (60' Μπεν).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Αποστολόπουλος (65' Γιακουμάκης), Δημήτρης, Τόρρες, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα (50' Τσουράκη), Τετέ, Μιλούνοβιτς, Κουλιμπαλί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69