tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ευκαιρία για "τρίποντο" με Πλατανιά

veria levadia pang

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες θα έχει το Σάββατο το μεσημέρι η Βέροια (3μμ). Μετά από δυο ματς στην Αθήνα, επιστρέφει στο γήπεδό της και θα υποδεχθεί τον Πλατανιά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα. Ο Γεωργιάδης αποκλείστηκε και από αυτό το ματς όπως εκτός έμεινε και ο Μαλόν παρότι εξέτισε την ποινή του. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπράβο, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς, Κάμπορα.

Ο Πλατανιάς

Διαφοροποιημένη αναμένεται να είναι η ενδεκάδα του Πλατανιά στο παιχνίδι με παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο Πλατανιάς μετά από τετραήμερο παραμονής στην Κομοτηνή, το μεσημέρι της Παρασκευής(5/12) αναχώρησε για την Βέροια, για τον αγώνα πρωταθλήματος, με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Τετέ Ζαραδούκας θα επανέλθουν όπως όλα δείχνουν στην 11άδα, που θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με το ματς με τον Πανθρακικό. Εκτός Αγκιλέρα, Ιτούα αλλά και Γουνδουλάκης και Νέπλιακ είναι εκτός, με τα προβλήματα έτσι να είναι έτσι πολλά για τον τεχνικό του Πλατανιά. Ερωτηματικο αποτελεί Κουλιμπαλί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69