tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα για την Βέροια (βίντεο, φωτογραφίες)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με την Επανομή, στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Η Βέροια άνοιξε το σκορ αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει το προβάδισμά της. Ισοφαρίστηκε γρήγορα και δεν κατάφερε στην συνέχεια να απειλήσει τον αντίπαλο.

(δείτε τις φάσεις και τα γκολ)

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Φτωχό σε φάσεις στις δυο περιοχές και χωρίς καμιά από τις δυο αντιπάλους να έχουν τον έλεγχο.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 22’. Ο Κετόγλου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Η Επανομή ισοφάρισε στο 25’. Ο Σιμογδαλάς εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην Βεροιώτικη άμυνα και μετά από κόρνερ, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές. Στο 15’ κεφαλιά του Τιοπανίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη και στο 24’ ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε δύσκολα σουτ του Προύντζη έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Οι δυο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα ματς μεσαίας γραμμής, χωρίς να καταφέρνουν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή.

Μετά από μισή ώρα αγώνα στο β΄μέρος είχαμε την πρώτη αξιόλογη τελική, με κεφαλιά του Μπόικα μέσα από την περιοχή, που κατέληξε άουτ. Στο υπόλοιπο διάστημα είχαμε άλλη μια απειλή για τους φιλοξενούμενους. Πάλι ο Μπόικα, με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Βέροια από την πλευρά της δεν κατόρθωσε να φτάσει στο δεύτερο μέρος σε θέσεις εκτέλεσης και να απειλήσει.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Γαλόπουλος, Παναγιωτίδης, Τερζής, Ντόγος, Βασιλειάδης (13’ Τούφας), Λαφάρας (71’ Αδαμίδης), Κετόγλου (46’ Μιχαηλίδης), Γράτσιανος (67’ Βασιλακάκης).

ΕΠΑΝΟΜΗ: Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Ταουσάνης, Μαντζανάς, Τιοπανίδης, Τσακιρίδης (71’ Σαλεπτσής), Προύντσης (89’ Κατελούζος), Ματακίδης, Μπαλασάς, Κιλιντάρης (56’ Μπόικα), Σιμογδαλάς.

*Το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς φιλάθλους λόγω έλλειψης άδειας από την πυσοσβεστική

Δηλώσεις Αντώνη Παπατζίκου

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ