tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου η Βέροια και βρέθηκε πρώτη (φωτορεπορτάζ)

Σε νικηφόρο μονοπάτι συνέχισε να προχωρά η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου (3-0) κι έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στην SL2. Η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες και χωρίς να απειληθεί έφτασε στη νίκη και πέρασε στην πρώτη θέση μετά την γκέλα της Καβάλας.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλές στην αντίπαλη εστία. Στάθηκε άτυχη σε μια φάση, όταν το δοκάρι της στέρησε το γκολ αλλά στον αντίποδα δεν επέτρεψε και στον αντίπαλο να απειλήσει τον Βελλίδη.

Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας καταγράφηκε στο 18’ όταν ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Ξενοδόχωφ.

Οι φιλοξενούνεμοι, στο 43’ προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν όταν ο Κολέλα βγήκε μόνος στην αντεπίθεση αλλά ο Πεταυράκης τον πρόλαβε πριν φτάσει σε θέση εκτέλεσης.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και άνοιξε στο 48’ το σκορ. Ο Πόζογλου έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Καραγιάννης με κοντινό σουτ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει. Ο Βουκελάτος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης απόκρουσε.

Η Βέροια ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της, όσο περνούσε ο χρόνος και δημιούργησε κι άλλες απειλές στην αντίπαλη εστία.

Στο 59’ ο Πόζογλου έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 60’ ο Πόζογλου εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε μπροστά από Πασά, Βεργώνη, Σκόνδρα, χωρίς κανείς να μπορέσει να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 65’ ο Οικονόμου έκανε σέντρα από δεξιά αλλά για λίγα εκατοστά δεν πρόλαβε με το κεφάλι ο Λουκίνας να πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση. Στο 68’ ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πόζογλου έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Βέροια σημείωσε δυο γκολ ακόμη. Στο 76’ ο Λουκίνας έφυγε στην κόντρα μετά από πάσα του Πασά και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 83’ πάλι ο Λουκίνας μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, μετά από πάσα του Μπουκουβάλα και με πλασέ στην γωνία έγραψε το 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταούλας (Δημόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Δερμιτζάκης) Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81’ Παπαχρήστος), Μαραγκός, Σκόνδρας, Βεργώνης (81’ Μουχάλης), Μπλέτσας (63’ Οικονόμου), Καραγιάννης (63’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86’ Τασιόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξονοδόχωφ, Μπουτζίκος, Βασιλούδης, Βουκελάτος (59’ Νικλητσιώτης), Γιαννίτσης, Κολέλα (46’ Ρόκος), Φιλίποβιτς, Παπαδημητρίου (73’ Ντούριτς), Παπακώστας (59’ Πέλκας), Γκιοάτα (67’ Πατρώνης).

Αποτελέσματα

Καβάλα – Απόλλων Πόντου  0-1
Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου  3-0
Θεσπρωτός – Πιερικός  0-2
ΑΕΠ Κοζάνης – Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Πανσερραϊκός – Τρίγλια   1-0

Βαθμολογία

1 Βέροια 27
2 Καβάλα 25
3 Πανσερραϊκός 22
4 Πιερικός 20
5 Ολυμπιακός Βόλου 16
6 Αλμωπός Αριδαίας 13
7 ΠΟ Τρίγλιας 12
8 Θεσπρωτός 11
9 Απόλλων Πόντου 8
10 ΑΕΠ Κοζάνης 4

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ