tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψε στις νίκες με "τριάρα" η Βέροια (φωτογραφίες)

Στις νίκες επέστρεψε την Τετάρτη η Βέροια. Παρουσιάζοντας αλλαγμένο πρόσωπο, επικράτησε με 0-3 του Απόλλωνα Πόντου στην Κατερίνη και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια πίεσε ψηλά και έλεγξε το παιχνίδι. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ αλλά μόνο μια φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Βελλίδη.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροια δημιουργήθηκε στο 6’ όταν ο Πασάς από δύσκολη θέση προσπάθησε να πλασάρει τον Πολίτη αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απόκρουσε. Στο 8’ έγινε με συρτή σέντρα, ο Λουκίνας βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά γλίστρησε και δεν κατόρθωσε να σκοράρει.

Στο 11’ ο Πόζογλου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Λουκίνας έστρωσε με το κεφάλι την μπάλα στον Πόζογλου αλλά ο επιθετικός της Βέροιας από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 12’ η Βέροια έχασε νέα μεγάλη, αυτή την φορά διπλή ευκαιρία. Ο Πασάς έστρωσε την μπάλα στον Πόζογλου, αλλά ο τελευταίος μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα σημάδεψε το δοκάρι. Η μπάλα στρώθηκε στον Καραγιάννη αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. 

Στο 13’ η “Βασίλισσα” άνοιξε το σκορ. Ο Πόζογλου πάσαρε στον Πασά και αυτός μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και στο 34’ ο Λουκίνας, μετά από λάθος του Αμαραντίδη, πρόλαβε την έξοδο του Πολίτη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 35’ η Βέροια ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λουκίνα από τον Καλογέρη αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή. Μετά από κόρνερ στο 38’, ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο πρώτο 45λεπτο, η μοναδική απειλή του Απόλλωνα προς το τέρμα του Βελλίδη, ήταν ένα γυριστό σουτ του Αμαραντίδη στο 37’, από το ύψος της περιοχής, το οποία κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια σταμάτησε να πιέζει ψηλά και ο Απόλλωνας πήρε μέτρα στο γήπεδο. 

Μέχρι το 70’ οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις στις δυο περιοχές. Στο 71’ όμως η Βέροια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Καραγιάννης άδειασε όμορφα δυο αντιπάλους από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Λουκίνας με κεφαλιά σημείωσε το 0-2.

Στο τελευταίο 20λεπτο η Βέροια δεν είχε πρόβλημα με την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο Απόλλωνας και συντήρησε χωρίς να κινδυνεύσει το προβάσισμά της. Μάλιστα, στο 90' ο Λουκίνας με κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα του Μουχάλη έγραψε το 0-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Βαφειάδης, Μουρατίδης (70’ Αντωνιάδης), Δεινόπαπας (61’ Αρμενάκης), Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (78’ Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας (67’ Οικονόμου), Βεργώνης, Καραγιάννης (85' Αποστολόπουλος), Πασάς (78’ Μούργος), Πόζογλου (67’ Λουκίνας), Λουκίνας.

Βόρειος Όμιλος

Απόλλων Πόντου – Βέροια 0-3 (13' Πασάς, 71'-90'+1 Λουκίνας)
Αλμωπός Αριδαίας – ΠΟ Τρίγλιας 3-0 (9'-45'-67' Μάνιος)
Πιερικός – Πανσερραϊκός 1-0 (46' Μπουόλι)
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΠ Κοζάνης (13/5)
Καβάλα – Θεσπρωτός (13/5)

Βαθμολογία

1 Καβάλα 25
2 Βέροια 24
3 Πανσερραϊκός 19
4 Πιερικός 17
5 Ολυμπιακός Βόλου 13
6 Αλμωπός Αριδαίας 12
7 ΠΟ Τρίγλιας 12
8 Θεσπρωτός 11
9 Απόλλων Πόντου 5
10 ΑΕΠ Κοζάνης 3

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ