tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα απώλεια βαθμών για την Βέροια - Λευκή ισοπαλία στην Κοζάνη (φωτογραφίες)

Νέα απώλεια βαθμών είχε την Κυριακή η Βέροια. Έμεινε στο 0-0 στην Κοζάνη απέναντι στην τοπική ΑΕΠ κι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την Καβάλα. 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, ούτε σπουδαίες φάσεις. Καμιά από τις δυο ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει το παιχνίδι της και το 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. 

Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 7’ όταν ο Καραγιάννης έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Καλή στιγμή ήταν και η κεφαλιά του Σκόνδρα στο 26’ μετά από κόρνερ του Καραγιάννη.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια κινδύνευσε μόλις μια φορά, από καραμπόλα, στο 35’. Ήταν μια απόκρουση του Σκόνδρα, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Νικολίτσα και κατέληξε άουτ.

Στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε και δυο γκολ ως οφσάιντ. Στο 14’ της ΑΕΠ με τον Αιχμαλωτίδη και στο 40’ της Βέροιας με τον Σιμόνι. 

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγινε πιο απειλητική. Στο 47’ ο Πόζογλου σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα και στο 61’ ο Λουκίνας με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 65’ πάλι ο Λουκίνας απείλησε την εστία της ΑΕΠ όταν επιχείρησε με ανάποδο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΠ είχε μια καλή στιγμή στο 60’ όταν ο Τρομπούκης έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Πάλλας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Επίσης στο 66’ σουτ του Νικολίτσα μέσα από την περιοχή, κόντραρε στον Σκόνδρα και κατέληξε κόρνερ. Στο 86' σουτ του Λι μέσα από την περιοχή, δεν ανησύχησε τον Βελλίδη.

Με δεύτερη κίντρινη αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Νικολίτσας.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Στάικος, Θανασιάς)

ΑΕΠ: Σταυρίδης, Τρομπούκης (77’ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Ταίρης, Ντούκα, Πάλλας (90' Ντινόπουλος), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Αιχμαλωτίδης (54’ Λι), Φωλίνας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Οικονόμου (85' Μπλέτσας), Βεργώνης, Καραγιάννης (72’ Μούργος), Μαραγκός, Πασάς, Πόζογλου (72’ Αποστολόπουλος), Σιμόνι (46’ Λουκίνας).

Αποτελέσματα

Πανσερραϊκός – Καβάλα 1-3
Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 3-1
ΑΕΠ Κοζάνης – Βέροια 0-0
Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου (αναβλ.)

Βαθμολογία

1 Καβάλα 25
2 Βέροια 21
3 Πανσερραϊκός 19
4 Πιερικός 14
5 Ολυμπιακός Βόλου 13
6 Τρίγλια 12
7 Θεσπρωτός 11
8 Αλμωπός Αριδαίας 9
9 Απόλλων Πόντου 5
10 ΑΕΠ Κοζάνης 3

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ