BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η Αλεξάνδρεια ενισχύεται με τον νεαρό επιθετικό Λευτέρη Βασιλείου

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευτέρη Βασιλείου, ενός νεαρού και ανερχόμενου κεντρικού επιθετικού, με πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Βασιλείου, δεξιοπόδαρος και γνωστός για το ταλέντο του στο σκοράρισμα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κουλούρας, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε σε μια σειρά από σημαντικούς συλλόγους.

Η καριέρα του περιλαμβάνει σταθμούς όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου φόρεσε τη φανέλα στις ομάδες Κ14 και Κ17, αλλά και την ΠΑΕ Άρης Κ19, δίνοντας δυνατές εμφανίσεις στις νεανικές κατηγορίες της Super League. Επιπλέον, είχε θητεία στη Νίκη Αγκαθιάς, τον Αστέρα Τριποτάμου και το Μακροχώρι, συλλόγους που του έδωσαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στις τοπικές κατηγορίες.

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς σταθμούς της καριέρας του Βασιλείου ήταν η εμπειρία του στο εξωτερικό, όπου αγωνίστηκε με τη σλοβενική ομάδα NK Krka, αναδεικνύοντας την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διαφορετικά αγωνιστικά στυλ και προκλήσεις. Την περασμένη χρονιά, δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας αποκτά έναν επιθετικό με σημαντική εμπειρία από διάφορες κατηγορίες και χώρες, που φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας τη φετινή χρονιά. Οι φίλαθλοι αναμένουν με ενθουσιασμό τις πρώτες εμφανίσεις του νεαρού φορ, ο οποίος αναμένεται να προσθέσει δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ