BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ισόπαλη στην Ηγουμενίτσα η Αλεξάνδρεια

Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Θεσπρωτός και η Αλεξάνδρεια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα μέτριο ματς που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα. Η Αλεξάνδρεια κατέγραψε την τρίτη της ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένοντας χωρίς νίκη, αλλά και χωρίς ήττα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, με τον Θεσπρωτό να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπαλός εκμεταλλεύτηκε μία αστάθεια της άμυνας της Αλεξάνδρειας και έκανε το 1-0. Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση. Στο 8ο λεπτό, ο Πιπιλιάρης βρήκε δίχτυα για την Αλεξάνδρεια, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρά τις ελπίδες για ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και το επίπεδο του αγώνα ήταν μέτριο. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στη μεσαία γραμμή, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και τις επιθέσεις περιορισμένες. Η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς κανείς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι περισσότερο.

Το τελικό 1-1 άφησε τις δύο ομάδες με ανάμικτα συναισθήματα. 

ιαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαγγιώρος από την Ήπειρο, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Πασιά και Γκέλη.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παγκράτης, Σαράκης (60’ Μόσχος), Ορφανός, Ντούκας (70’ Κατελούζος), Μαντίκας (70’ Νούσης), Μπάλος, Ροβίνας, Οικονομικός, Ράπτης, Τσώτσος, Τασιούλας (90’+ Ζακόπουλος).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόλιος, Σκούρτης, Βλάχος (80’ Χλιαρόπουλος), Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Καγκελίδης, Σωτηράκης, Καψάλης (65’ Καρασαρίδης), Πιπιλιάρης, Δημόπουλος (90’+ Καραγιάννης), Λίτσι (90’+ Αρβανιτίδης).

Φωτογραφία: https://www.thesprotikospalmos.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ