tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αλεξάνδρεια: Ισοπαλία με τον Αμβρακικό στο πρώτο εντός έδρας ματς

Η Αλεξάνδρεια δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αμβρακικό στο πρώτο εντός έδρας ματς για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Πιπιλιάρης εκμεταλλεύτηκε μια καλή επιθετική προσπάθεια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Αυτό το γκολ φάνηκε να δίνει ώθηση στην ομάδα, που διατήρησε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αμβρακικός ανέβασε την απόδοσή του και στο 65ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσούνη, που βρήκε κενό στην άμυνα της Αλεξάνδρειας και έφερε το ματς στα ίσια.

Παρά την ισοφάριση, η Αλεξάνδρεια συνέχισε να πιέζει για να πετύχει το νικητήριο γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά οι προσπάθειές της δεν βρήκαν στόχο. Η αμυντική γραμμή του Αμβρακικού στάθηκε αποτελεσματική, κρατώντας το σκορ στο 1-1 μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Η ισοπαλία αφήνει την Αλεξάνδρεια να αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ έδειξε πως διαθέτει τη δυναμική για καλύτερη συνέχεια στην σεζόν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ