tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ισόπαλη με τον Ολυμπιακό Βόλου η Αλεξάνδρεια

Ισόπαλο 1-1, έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Αλεξάνδρεια. Ο αγώνας διεξήχθη στα Τρίκαλα Ημαθίας, με γηπεδούχους τους Βολιώτες.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από το σημείο του πέναλτι. Στο 71ο λεπτό, ο Γκουντρουμπής άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο 80ο λεπτό ο Λίτσι ισοφάρισε για την Αλεξάνδρεια.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του αγώνα ήταν η παρουσία του Θανάση Τόλιου κάτω από τα γκολπόστ της Αλεξάνδρειας. Σε ηλικία 47 ετών, ο πρώην πορτιέρο του ΑΟΤ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός σε αγώνα Α’, Β’, Γ’ Εθνικής και Κυπέλλου Ελλάδος, καταγράφοντας έτσι ένα μοναδικό ρεκόρ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Κουντουρά και Κλεισιάρη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης, Καμπέρης, Αρσένης, Μπάλλας (82’ Μπουμπούκης), Ματέα (90' Τσιακίρης), Παπαδάκος, Αναστασίου (51’ Κατσαγεωργίου), Γκουντρουμπής.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δ. Πρίντζιος): Τόλιος, Καρασαρίδης (55’ Χλιαρόπουλος), Σωτηράκης, Τασιόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Καγκελίδης (76’ Καψάλης), Δημόπουλος, Πιπιλιάρης, Λίτσι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ