tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Πότε θα ξεκινήσουν οι διοργανώσεις στην ΕΠΣ Ημαθίας

H Επιτροπή Διοργανώσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα και τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή των ομάδων στις διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024. Αντικαταστάσεις σωματείων θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 31 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, με τις αντικαταστάσεις σωματείων να λαμβάνουν χώρα από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων θα γίνονται από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Για όλες τις διοργανώσεις, απαιτούνται συγκεκριμένα δικαιολογητικά, ενώ οι προκηρύξεις και τα απαιτούμενα έντυπα θα αποσταλούν στα σωματεία τις επόμενες ημέρες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69