tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Η αθλητική εφημερίδα Metrosport σταμάτησε την κυκλοφορία της

Με συγκίνηση και απογοήτευση στον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης αλλά και της Μακεδονίας, η εφημερίδα Metrosport του ομίλου Metromedia εξέδωσε σήμερα το τελευταίο της φύλλο, κλείνοντας έναν κύκλο 24 ετών αδιάλειπτης παρουσίας στα «μανταλάκια». Το ιστορικό αθλητικό έντυπο, που υπηρέτησε πιστά τους φίλους του αθλητισμού, αποχαιρετά τους αναγνώστες του με ένα συγκινητικό και γεμάτο αναμνήσεις τελευταίο φύλλο.

Στην τελευταία έκδοση της εφημερίδας, γνωστοί αρθρογράφοι όπως ο Δημήτρης Μπούζας, ο Βασίλης Μάστορας, ο Γιώργος Καστάνης, και ο Γιάννης Τσερβίνης, που συνέβαλαν στην επιτυχία του Metrosport καθ’ όλη την διάρκεια της κυκλοφορίας του, επαναφέρουν αναμνήσεις και στιγμές που σηματοδότησαν τη μακρόχρονη πορεία της εφημερίδας. Μέσα από τα κείμενά τους, αναδεικνύεται η σπουδαιότητα της δημοσιογραφικής δουλειάς και η αγάπη τους για το αθλητικό ρεπορτάζ που καθόρισε την ταυτότητα του Metrosport.

Παρά το κλείσιμο της έντυπης μορφής της, το Metrosport δεν χάνεται από τον χάρτη των ΜΜΕ. Οι δημιουργοί του υπόσχονται ότι η καλή δημοσιογραφική δουλειά θα συνεχιστεί μέσω διαδικτύου και από τα ερτζιανά, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της προσφοράς τους στο κοινό που τους υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Η αποχαιρετιστήρια έκδοση του Metrosport αποτελεί μια αναδρομή στην πολύτιμη συνεισφορά του στη δημοσιογραφία και την αθλητική επικαιρότητα, προσφέροντας μια τελευταία ευκαιρία στους αναγνώστες να ξαναθυμηθούν και να εκτιμήσουν το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πλούσιας πορείας του.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69